Szilveszteri turkálókörkép: flittermérgezést kaptunk

Több kisebb-nagyobb használtruha-üzletben néztük meg, mire számítson az, aki nem a ZARA, H&M és társai tengely mentén szeretné beszerezni a szilveszteri buliruhát. Nos, mindenhol garantált a flittermérgezés, de a nagyobb helyeken legalább olcsóbban megúszhatjuk. Ha ön inkább a masnikért vagy az állatmintákért rajong, szintén érdemes bemerészkedni a turkálókba.

Megnéztük, hogy milyen ruhákat lehet vásárolni szilveszterre a turkálókban, hiszen érthető, ha valaki szeretné mondjuk ötezer forint alatt megúszni az egész hacacárét. A használt ruhákat árusító boltok többsége is készült az ünnepekre, mindenhol csokorba gyűjtötték az alkalmi és/vagy bulizáshoz való ruhákat. Az idei szilvesztert egyértelműen a flitteres miniruhák uralják majd, ilyen ruhadarabot mindegyik helyen találtunk. Jó, a celebek is ezt hordják.

A HÁDA Rákóczi úti üzletében volt rengeteg flitteres cicanadrág és masnis rövidnadrág is, és ha van ezekhez való felsőnk, talán olcsóbban is megússzuk, mintha egy miniruhával térnénk haza. A flitterek mellett a masni is nagyon menő, a galériában helyhiány miatt csak kettőt raktunk be a remek példányok közül: az egyiket azoknak ajánljuk, akik igazi királylányként akarnak csillogni az éjszakában, a másikat pedig azoknak, akik a favágóingeket érzik magukhoz közelállónak. Egy 1490 forintos darab egész elfogadhatónak tűnt, és szinte mindegyik cucchoz illett, amit sikerült levadásznunk. Sajnos arányaiban itt sokkal több estélyi - vagy annak látszó - holmi volt, mint olyan koktélruha, amelyet egy remek szilveszteri buliba fel lehet venni. Igaz, amit találtunk, az árban egészen rendben volt: a galériában látható KFR csak 2490 forint volt, a flitteres csoda pedig 2990.

Ha sem a flitterek, sem a masnik nem jönnek be, akkor remélhetőleg a királykék szín nagy kedvenc. Ugyan nem ez a legleslegújabb divatszín, de a turkálók most dugig vannak vele. Az ANGEX egyik üzletében szinte csak ilyen ruhákat tudtunk összevadászni: jó, ebből is volt flitteres változat, de mintás, trükkös szabású darabot 3000 forintért, egy nem mintás, de fodros miniruhát pedig 400 forinttal olcsóbban kaphatunk.

A királykéknél egy kicsivel frissebb trend a csipke: sajnos a használtruha üzletekben emiatt egyelőre hiány van belőle, viszont egy kamucsipkés ruhát azért találtunk 3800 forintért. A vadabb dolgokat kedvelőknek pedig ott vannak az állatmintás cuccok, nem, ezek soha, de soha nem tűnnek el. A Renoválásban 3200 forintért találtunk egy pánt nélküli párducmintás ruhát, amely a divatipar válasza a Milka tehénre. Köszönjük!

Itt jártunk:


View Szilveszteri turkálókörkép: flittermérgezést kaptunk in a larger map

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek