ZÖLD

Leszbikus tévés az Év nője

2010. január 7., csütörtök 06:09

ellen_degeneres-leadA vegetáriánus étrend melletti kardoskodást és a szőrmékről való lemondást díjazták 2009-ban az állatvédő aktivisták: a PETA Ellen Degenerest választotta az Év nőjévé, aki felesége hatására lett nagy állatbarát.

cikk-tipus-altalanos

ellen-degeneresA PETA nemzetközi állatvédő szervezet az amerikai műsorvezetőnőt, az Ellen DeGeneres show háziasszonyát, Ellen DeGeneres-t választotta az Év nőjévé. Az Év férfija kategóriában pedig Tim Gunnra, a Leendő divatdiktárorok című sorozat egyik műsorvezetőjére szavazott a világ legnagyobb állatvédő szervezete. 

A PETA elnöke, Ingrid E. Newkirk szerint Tim Gunn és Ellen DeGeneres egyaránt arra hívja fel a figyelmet, hogy tisztelettel kell bánni az állatokkal, és az üzenetük hatására sok ember álláspontja megváltozott. A leszbikus műsorvezetőnő egyébként felesége, Portia de Rossi hatására vált vegetáriánussá, és kötelezte el magát az állatok jogainak a védelméért.

Tim Gunnra pedig azért voksoltak az állatvédők, mert egyrészt a divattervezős tévésorozata abszolút szőrmementes, másrészt az állatvédő szervezet egyik videofilmjének – amely a divat oltárán feláldozott állatokról szólt – ő volt a narrátora.

 

cikk-tipus-kulsolink

The Ellen Degeneres Show
A PETA cikke a díjazottakról

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta