TREND

Nagy alkalmazásteszt: még öt divatmárka, ami felfedezte az okostelefonokat

2012. április 29., vasárnap 17:54

A hat legelterjedtebb divatmárka alkalmazása után, most lássuk azokat a cégeket, amelyekkel szintén találkozhatunk a bevásárlóközpontokat járva. A helyzet hasonló, előnyben azok, akik tudnak angolul, és nem akarnak rendelni, csak szívesen nyálaznák a kollekciókat a buszmegállóban várva.

Esprit

A nemzetközi cég alkalmazásában kicsit több a menüpont. Egyrészt van egy csomó galéria tele ruhákkal, és itt nem kell annyit szöszölni, mint a Bershkánál, ömlesztve érkeznek a képek, amelyeken a piros pöttyökre bökve tudhatjuk meg az adott ruhadarab nevét és cikkszámát. Aki pedig nem bírja magában tartani az örömét, az adott fotót e-mailen is elküldheti és a Facebookra is kirakhatja. Ha valaki nagyon unatkozik, egy másik menüpontban megnézhet pár videót, vagy régiókra bontva (Észak-Amerika, Ázsia, India, Nagy-Britannia, Németország, Franciaország, Hollandia) megnézheti az aktuális híreket.

Op.rendszer: iOS

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: nincs

Boltkereső: Vagy megmutatja a tartózkodási helyünk közelében lévő üzleteket vagy manuálisan kell kiválasztanunk az országot és a várost, ahol vásárolni akarunk. A boltoknál feltüntetik a pontos címet, illetve azt, hogy milyen termékeket lehet kapni.

GANT

A New Havenből indult márka nem akart beállni a sorba, náluk a menüpontok nem alul helyezkednek el egymás mellett szépen sorban. Ők azonnal a hírekkel indítanak, a legfrissebb posztban például a tavaszi/nyári kollekciójukat ajánlgatják. Ezután jönnek a videók, majd a harmadik sorban bökhetünk rá végre a ruhákra. A kollekciókat (női, férfi és gyerek) diavetítés formájában is megnézhetjük, de manuálisan is válthatunk. Akárcsak az Espritnél, ők sem válogatták szét a termékeket fajták szerint, egy szett különböző darabjairól egy fotón tudhatunk meg mindent, ami nem más, mint az elnevezése és a cikkszáma. Aki pedig ellenállhatatlan vágyat érez, továbbíthatja is kedvenc összeállítását e-mailben. Az igazi rajongók tobzódhatnak a különböző kampányfotókban, valamint van egy három részes ismertető (cégtörténet, életérzés, ruhák) a cégről egy kellemes diavetítés formájában, csak be ne görcsöljön az ujja.

Op.rendszer: iOS

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: nincs

Boltkereső: Vagy megmutatja a tartózkodási helyünk közelében lévő üzleteket egy térképen, ha engedjük, vagy manuálisan kell kiválasztanunk a földrészt, az országot és a várost, ahol vásárolni akarunk. A boltoknál feltüntetik a pontos címet, és egy érintésre vagy megmutatja, hogy hol is vannak a térképen vagy fel is lehet hívni az adott üzletet.

Lacoste

Két alkalmazást is találtunk, amelyeknek hasznát láthatják a márka rajongói. Az egyik tulajdonképpen egy virtuális bolt, ahol alaposan végig lehet vizslatni a kollekciókat nemek szerint, és akárcsak a Bershkánál, itt is ruhadarabokra van bontva a kínálat. Az árak sajnos dollárban vannak feltüntetve, de mivel lehet rendelni az összes szín és méret is szerepel a cuccoknál. Az L1212 a hardcore rajongóknak való egy kis Lacoste-történelemmel, hírességgel és stílustippekkel.

Op.rendszer: iOS

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: Van rá lehetőség.

Boltkereső: nincs

Pepe Jeans

Elsőre nagyon szokatlannak tűntek a menüpontok, de aki szeret kísérletezni, az hamar kideríti, hogy a Radio Look alatt meg lehet tekinteni a nőknek, férfiaknak és gyerekeknek szánt kollekciókat, miközben kellemes zene szól. Vigyázat, egy kollekciónál nem lefelé kell görgetni, hanem oldalra.  A Festival menüpontnál videókat lehet megnézni adott előadókról, pl, a Delorean zenekarról vagy Twin Shadowól és persze jegyet is lehet nyerni. Ne lepődjünk meg egyébként, ha innen a Pepe Jeans Facebook-oldalára irányit az alkalmazás. Persze a  DJ Store sem a jövő nagy lemezlovasainak szól, itt találhatjuk meg, hogy hol vannak Pepe Jeans üzletek. A kedvenc menüpontunk egyébként a Drums, egy stresszes munkanap közben igazán jólesett játszani a virtuális dobkészlettel.

Op.rendszer: iOS, Android

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: Elvileg van rá lehetőség, de sajnos Magyarországra egyelőre nem szállítanak. Amint változik a helyzet, természetesen értesítik azokat, akik regisztráltak.

Boltkereső: Van, bár nem egyszerű megtalálni, a DJ Store menüpontot kiválasztva tudunk hozzájutni a szükséges információkhoz, vagyis az adott üzlet címéhez, telefonszámához.

United Colors of Benetton

Aki belép az alkalmazásba, választhat, hogy először a kollekciókat, a reklámkampányokat vagy a videókat szeretné megnézni. A ruhadarabokat a United Colors of Benettonnál sem kell külön végignyálazni, egy fotón felsorolják, hogy a képen látható modellek éppen mit viselnek, ár nincs, viszont van cikkszám, és egy mozdulattal a Twitterre és a Facebookra is ki lehet lőni az adott fotót. Aki akarja hírekkel is szórakoztathatja magát, vagy ott van a rádió, ahol mindig ügyesen feltüntetik, hogy éppen mi szól. Amikor arra tévedtünk éppen a 2nite ment Janet Jacksontól.

Op.rendszer: iOS, Android

Ár: ingyenes

Nyelv: angol

Rendelés: nincs

Boltkereső: Van. A tartózkodási helyünk közelében lévő összes üzletet megmutatja, és boltokat kiválasztva megadja a pontos címet, a telefonszámot, valamint azt is, milyen kollekciókat lehet az adott helyen kapni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta