TREND RÖVIDHÍR

Az úriemberek 5 szabálya Tom Ford szerint

2011. július 9., szombat 06:32

Arra a divattervezőre, aki először mondta ki, hogy mindegy, milyen ruha van rajtad, ha ásványvizes palack, mobil és kiskutya van a kezedben, béna vagy, érdemes hallgatni.

A Gucci ennek a férfinak köszönheti egyik legnagyszerűbb időszakát. Bár a divatházat már rég elhagyta, azóta színészi és rendezői kvalitásait is megcsillogtatta. Érdemes hát figyelnünk, ha Tom Ford mesél arról, hogy mitől lesz egy férfiból úriember. Az öt pontot az Another Man magazin nyári számában olvashattuk először.

Tom Ford
Tom Ford

1. szabály

Akármikor kiteszed otthonról a lábad, mindig a lehető legjobban kell kinézned, mert ezzel jelzed tiszteletedet a körülötted lévő emberek felé.

2. szabály

Egy mai úriember dolgozik. Azok az emberek, akik nem dolgoznak, általában nagyon unalmasak és ők maguk is unatkoznak. Az igazi úriember szenvedélyes, és elkötelezi magát amellett, amivel hozzájárul a világhoz.

3. szabály

Fontos a jó modor, tudni kell, hogy milyen viselkedés a megfelelő az adott helyzethez. Én mindig kinyitom az ajtót a nők előtt, felsegítem a kabátjukat, és figyelek, hogy ők sétáljanak az utca fal felőli részén. Mindig állj fel, ha mások érkeznek az asztalodhoz vagy ha elhagyják azt!

4. szabály

Ne játszd meg magad, ne légy rasszista vagy szexista, és sose ítélj meg valakit a háttere alapján!

5. szabály

Egy férfi sose hordjon rövidnadrágot városban. A flip-flop és a sort sosem lehet megfelelő viselet a városban. A rövidnadrág csak is teniszpályán és a strandon megengedett!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta