TREND RÖVIDHÍR

Emma Watson a parfümkészítéshez is ért

2011. május 17., kedd 12:28

A Harry Potter sztárja, minő meglepetés, óriási részt vállalt az általa reklámozott illat készítésében. Szeptembertől magadra is permetezheted.

Márciusban jelentették be, hogy a fiatal színésznő lett a Lancôme egyik új reklámarca, mostanra pedig az is kiderült, hogy mit reklámoz először: a Trésor parfüm új, Midnight Rose névre keresztelt változatát. Watson, a divatvilág új darlingja a hírek szerint nagy szerepelt vállalt a kreatív folyamatokban is: segített kitalálni a parfüm nevét, a reklám szövegét, beleszólt abba, hogy kivel szerepeljen a reklámban. Még a Mario Testino lőtte reklámfotókon szereplő kalapot is ő találta egy párizsi bolhapiacon. A fotós szerint egyébként az egykori Hermione olyan, mint egy kaméleon.

A sajtótájékoztató partin Emma Watson elmondta: "Szerencsésnek érzem magam, hogy egy olyan illat arca vagyok, amiért ennyire megőrülök. Korábban nem igazán érdekeltek a parfümök, azt gondoltam, mind nehéz, de ez igazán könnyű és játékos." A klasszikus illatot most török rózsa és málna illatjegyekkel tették csábítóvá és fiatalossá, és szeptembertől lehet majd kapni. A Potter- és Watson-rajongó tinilányok biztos viszik majd, mint a cukrot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta