TEJBEN-VAJBAN

Így reagál az utca embere a kifutós trendekre

2016. február 27., szombat 17:23

A DailyMail kíváncsi volt, mit reagálnak az utca emberei arra, ha valamilyen extrém kifutós trendet látnak a hétköznapokban. A választ egyik szerzőjük, Emily Hodgkin segítségével kapták meg, aki vállalta, hogy a nagy divatházak által megálmodott szettekben jár-kel London Kensington negyedében – a reakciókat pedig videóra vették.

Örülhetnek a besurranó tolvajok, hiszen a legutóbbi Yeezy kollekcióban Kanye West több olyan szettet is "megálmodott", amiben simán kirabolhatnak egy víkendházat éjszaka. Hodgkin viszont kevésbé, ugyanis többek között ezt is fel kellett vennie az emberkísérlethez: bár az is igaz, hogy nem járt rosszabbul ezzel, mint a House of Holland svájci sapkás-pöttyös inges kombójával, vagy az Alexander McQuenn-nél látott törtfehér zakós, csipkés melltartós szettjében. A leginkább könnyfakasztó egyébként a Christopher Kane által megálmodott nejlonzacskó mint sapka koncepció, a Topshop Unique-os fekete overált viszont simán elfogadnánk.

Egyébként ha ön is bevetné ezeket a szetteket vagy megtetszett egy-egy ruhadarab, van egy jó hírünk: a DailyMail oldalán nemcsak megtalálható a leírás hozzájuk, de szinte kivétel nélkül fast fashion, azaz nem horribilis árú darabokról van szó. Na, de nem is húzzuk tovább, íme a videó és a reakciók:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés