TEJBEN-VAJBAN

Így reagál az utca embere a kifutós trendekre

2016. február 27., szombat 17:23

A DailyMail kíváncsi volt, mit reagálnak az utca emberei arra, ha valamilyen extrém kifutós trendet látnak a hétköznapokban. A választ egyik szerzőjük, Emily Hodgkin segítségével kapták meg, aki vállalta, hogy a nagy divatházak által megálmodott szettekben jár-kel London Kensington negyedében – a reakciókat pedig videóra vették.

Örülhetnek a besurranó tolvajok, hiszen a legutóbbi Yeezy kollekcióban Kanye West több olyan szettet is "megálmodott", amiben simán kirabolhatnak egy víkendházat éjszaka. Hodgkin viszont kevésbé, ugyanis többek között ezt is fel kellett vennie az emberkísérlethez: bár az is igaz, hogy nem járt rosszabbul ezzel, mint a House of Holland svájci sapkás-pöttyös inges kombójával, vagy az Alexander McQuenn-nél látott törtfehér zakós, csipkés melltartós szettjében. A leginkább könnyfakasztó egyébként a Christopher Kane által megálmodott nejlonzacskó mint sapka koncepció, a Topshop Unique-os fekete overált viszont simán elfogadnánk.

Egyébként ha ön is bevetné ezeket a szetteket vagy megtetszett egy-egy ruhadarab, van egy jó hírünk: a DailyMail oldalán nemcsak megtalálható a leírás hozzájuk, de szinte kivétel nélkül fast fashion, azaz nem horribilis árú darabokról van szó. Na, de nem is húzzuk tovább, íme a videó és a reakciók:

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés