TEJBEN-VAJBAN

Szerezzen be egy hasitasit, ha menő akar lenni!

2016. február 14., vasárnap 20:50

Nemcsak a nagyisarkú cipő jön divatba az év első felében, de egyre biztosabb, hogy nem ússzuk meg a szezont a kilencvenes évek egyik legcikibb kiegészítője, az övtáska nélkül sem. Legalábbis minden jel erre mutat a divatházak kínálata szerint, akik egy kicsit túlárazták az általuk megálmodott hasi-tasikat, a Dolce & Gabbana például nem szégyell 1150 fontot, 473.550 forintot elkérni egy mutatós rózsaszín darabért, míg a Marninál 1030 fontba, 424.659 forintba, a Guccinál pedig 214.410 forintba kerül a táskának kicsi, pénztárcának nagy kiegészítő. 

A Moschino is beszállt a versenybe, az olasz márkánál már eggyel olcsóbban is hozzájuthatunk a szezon 'must-have' tatyójához, egy arany logóval ellátott műbőr táskáért 80.400 forintot, egy fesztiválozósabb vászon darabért pedig 31 ezer forintot kell fizetni a webáruházban – csodálkozott rá hozzánk hasonlóan az elszállt árakra a Dailymail.co.uk.

A trendet természetesen már kiszúrták a celebnők is, akik nem csak a hétköznapokban, de a vörös szőnyeges eseményeken is szívesen jelennek meg efféle kiegészítővel, Sarah Jessica Parker például egy fekete estélyivel kombinálta a fekete hasi-tasit, de villantott már ilyet Kate Bosworth, Anne Hathaway, Fergie és Goldie Hawn lánya is a közelmúltban.

A legkülönfélébb variációkban kapható övtáskák közül hozzánk leginkább a Chanel steppelt formája áll a legközelebb, de az utcai divatban és a fesztiválozók között menőnek számítanak a flitterekkel kirakott, az állatmintás és a hologramos fazonok is. A hazai fast-fashion boltoknak még nem igazán sikerült reagálniuk az őrületre, de a hazánkba is szállító Asosnál egész jó a kínálat, itt már körülbelül 1800-14.000 forint között bárki talál hozzá illő darabot. Nézze meg a galériában, hogy milyen divatházaknak köszönhetjük a hasi-tasikat, hogy milyen formában jelent meg a trend a hírességek körében, és mi miket szerezhetünk be elérhető árakon!

Blogok, amiket olvasunk

FAPADOS Új menetrend és a legjobb jegyek

Tippek a jó előre tervezőknek, mi az, amire most kell lecsapni, és mi az, amit egyelőre bottal sem piszkálunk, mert annyira drága még. Fapados tippek a profiktól.

FILMVILÁG Csapatjátékos, Robinson, filmes hős

"Most már megpihenhetsz, hiszen filmértékek sokaságát hagytad magad után." A népszerű-tudományos dokumentumfilmek csodálatos egyéniségétől búcsúzunk.

KETTŐS MÉRCE Gyerekek a rácsok mögött a határon

A menedékjogi törvény módosítása embertelen. Európa álszent, helyettük végeztük el a piszkos munkát. Bonyolult kérdés, sok erkölcsi buktatóval.
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

  • Még több Málta Pazar látnivalók, színes programok és garantált napsütés Máltán.
  • Fedezze fel Madagaszkár, Burma, Peru kincseit, Indiát a kelet csodálatos világát.
  • Varázslatos gyöngyszemek az azúrkék tengerben, vagy Guadeloupe-tól Savonáig.
  • Töltse az ünnepeket külföldön, Párizs, London, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Hirdetés