Fénylő ruhában parádéztak a celebnők

A fényes anyagokat egyébként is szeretik a külföldi celebnők, a szezonja azonban mégis év végén van: 2014-ben sem telhetett el díjátadó vagy vörös szőnyeges esemény úgy, hogy ne viseljen a hírességek fele szaténból vagy selyemből (legrosszabb esetben laméból készült) estélyit. Szerencsére olyan is akadt, hogy két celebnő hasonló szettben nyomult egy-egy vöröszőnyeges eseményen, így adta magát, hogy megkérdezzük önöket: vajon melyiküknek állt jobban?

Koktélruha

Kin jobb a koktélruha?

Maya Rudolph december közepén az Inherent Vice premierjére vette fel ezt az egyébként abszolút menő, apró applikációkkal ellátott ruhát. Az egyetlen dolog, amit vele kapcsolatban bánunk, az az anyaga: egy vastagabb pamut verzióban mi is szívesen elfogadnánk (nem mintha fenyegetne minket annak a veszélye, hogy bárki meglep vele). Annak külön örülünk, hogy nem fekete, hanem – egy hasonlóan jól kombinálható – nude magassarkú szandállal vette fel. Táskát nem vitt magával, a körmei natúrak voltak és a haja is rendben volt. A smink egy kicsit csillogós, de valószínűleg csak a vakuk miatt és amúgy is: egy ilyen ruha mellett fel sem tűnik.

Kerry Washington a 2013-as Teen Choice Awards-on feszült be a fotófal elé Rudolph ruhájának ikertestvérében: az ő verziója egy kicsit közelebb áll hozzánk, bár ez meg inkább plüsshatású, mintsem pamut. A cipő és a halványlilára festett körmök is telitalálat, ráadásul a vörös rúzsát is imádjuk. Szerencse, hogy nem nekünk kell szavazni, nehezen menne...

Maxiszoknya

A lamé maxi jobban áll

Olivia Palermo eltűnt a szem elől, ezt a képet is még közel két hónappal ezelőtt, a december eleji British Fashion Awards díjátadón készítették róla. A csillogós limezöld maxiszoknyához fekete, tweedből készült felsőt választott és az apró, strasszokkal kirakott hegyesorrú magassarkújának színét is ahhoz igazította. Váratlan csavar, de abszolút nem üti a szettet a tigris- vagy zebramintás clutch, Palermo pedig úgy gondolta, az ékszereit és a mosolyát inkább otthon hagyja.

Jena Malone is lecsapott erre a szoknyára, ő viszont egy nude színű, metálos platformmal ellátott magassarkút vett fel hozzá. Mivel szettjének alsórésze elviszi a show-t, így ő is inkább maradt a semleges színeknél: fehér, vállairól hanyagul lehulló felsőt választott. Azt még nem döntöttük el, hogy a vörös hajához és szemöldökéhez mennyire passzol a vörös rúzs.

Estélyi

Az estélyi jobban mutat

Az utolsó pontban két olyan celebnőt mutatunk, akik – ha fényes toldásról van szó – az estélyi mellett tették le a voksukat. A boldog békeidők polgári lakásaiban található függönyöket idéző ruha önmagában sem valami megnyerő, pláne felvéve: nem tudunk elképzelni olyan alakot, amelyen jól mutatna ez a szabás.

A kontrasztos anyaghasználat előnytelenül „csal” optikailag, a mellrészről pedig inkább ne is beszéljünk. Ennek ellenére Pink ebben látogatott el a Grammy díjátadóra, művésznevének ellentmondva egy piros darabot választott. A cipője sajnos nem látszik, az ezüst-briliáns ékszerek viszont annál jobban. Nem tudjuk, önök hogy vannak vele, de mi jobban örülünk, amikor az énekesnő vagány szerelést húz és önmagát adja. Laverne Cox az Emmy-n tűnt fel ebben a tintakék ruhában, amihez – bár alig látszik – egy óarany lábbelit húzott. A burgundi clutch és a strasszokkal kirakott manikűr kicsit értelmezhetetlen számunkra – éppúgy, mint a holtsápadt smink.

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek