Hidegfront van, de simán lehet 25 fok is: vegyen tunikát, mint Ildikó!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal egy jól öltözött járókelőt kértünk meg, hogy álljon modellt nekünk, de természetesen nagyon szívesen látjuk bárki fotóját: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Ildikó

Szeptember 19-én, szerdán hidegfront jön: nyugat felől egyre növekszik a felhőzet, a szél viharossá fokozódhat, egyre többfelé fog esni. Keletre kora este ér csak a front, de máshol is 20-28°C közé melegedhet a levegő, ami a front érkeztével jelentősen hűlni kezd – írja az Időkép.hu. Ennek megfelelően nem árt, ha természetes anyagú ruhákat veszünk fel, amikbe nem fülledünk bele a 28 fokban sem, de jó, ha van nálunk legalább egy pulóver is.

Esőkabátot, esernyőt mindenképp tegyünk el, mert esélyes, hogy míg délelőtt még melegünk lesz, a munka után már esőben megyünk haza. Mai modellünk, Ildikó nem mondaná magát divatkövetőnek, inkább az indiai stílus áll közzel hozzá. Ezt próbálja meg "hazai" alapanyagokból kivitelezni. Szereti a lezser tunika-nadrág kombinációt, mert ez melegebb és hidegebb időben egyaránt kényelmes. A 30 éves könyvelő szívesen hordja az indiai útja során vásárolt ruhákat, kiegészítőit, ezek szinte mindennap visszaköszönnek rajta.

Tunika: Esprit

Farmer:Pepe Jeans

Cipő:Mango

Karkötő:India

Táska:Desigual

Óra: Michael Kors

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek