SZÜLŐSÉG

Cukivideó: a furmányosan alvást tettető ikerpár

2015. október 17., szombat 11:27

A Today internetes oldalon találtunk rá erre a szupercuki videóra, amin két kis totyogó szórakoztatja egymást alvás helyett. Nyilván tisztában vannak vele, hogy este már nincs mókázás, mert amikor anyukájuk beköszön nekik a bébimonitoron keresztül, azonnal az ágyra vetik magukat és úgy tesznek, mintha aludnának. Pedig az anya semmi különöset nem mond, semmi miért nem alszotok?, meg mi ez a bulizás?, egyszerűen csak beköszön nekik. A két baba meg úgy vágja magát hasra, mint a jól kiképzett kommandósok.

A kicsik anyukája, Judy, Facebook oldalán osztotta meg a videót, ami alá azt írta: „Ritkán beszélek a lányokhoz bébimonitoron keresztül, de amikor igen, akkor általában ez történik.” Ezt a videót már 15 milliószor töltötték le, de ez a szám valószínűleg tovább fog növekedni. Egyébként Judy rengeteg vicces videót és fotót posztol, naponta többet is, szóval érdemes követni és persze, hogy a Youtubeon is van saját csatornája.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta