SZÜLŐSÉG

Banánevő kisfiú az új internetes mém

2014. május 24., szombat 13:04

Soha nem lehet tudni, hogy éppen mit fog felkapni az internet, a mémgyárosok és a humorral megáldott internetezők abszolút random módon hájpolnak egy fotót, amiből aztán gifek és további vicces fotók születnek. Így történt ez Carterrel is, a „banánevő kisfiúval”. 

A fotót május 12-én töltötték fel a Redditre, ahogyan a kisfiú fekete napszemüvegben, sapkában és sárga esőkabátban töm magába egy banánt. A kép azonnal sláger lett, az első 24 órában 73100 szavazatot kapott és 2600 kommentet. Az egyik ilyen kommentben valaki megemlítette, hogy fotosoppolni kellene a gyereket úgy, hogy éppen egy hatalmas robbanás legyen látható a fiú mögött. Ez annyira megtetszett a mémtársadalomnak, hogy azonnal három ilyen fotó is készült a srácról. 

Ugyanezen a napon még számtalan humoros kép készült a kisgyerekről, úgyhogy azonnal a Reddit főoldalára került, onnan meg egyenes út vezetett a Buzzfeed és a Mashable hasábjaira. Nézegesse meg a fotókat, megéri! 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta