Nézd meg a szezon ékszereit és kiegészítőit!

Jön az ősz, a hideg és az eső, ilyenkor nagyon jó érzés egy szép ékszerrel vagy minőségi kiegészítővel meglepni magunkat!

Az egyik legnépszerűbb desztináció, ha hölgyismerősnek keresünk születésnapi- vagy karácsonyi ajándékot, sejtésünk szerint a Pandora, ahol a karkötőre gyűjthető charmok mellett gyönyörű gyűrűk és nyakláncok is kaphatók. A Thoms Sabo kicsit kevéséb romantikus, cserébe vagányabb kollekcióval készül az őszre. És ha már megvannak a szezon kihagyhatatlan ékszerei, mutatunk pár jó cipőt és táskát is a Kazar kollekciójából – mert kiegészítőből sosem elég!

Pandora: romantikus ajándékok

A Pandora őszi ékszerei ismét a természet csodálatos változásából merítettek ihletet. A téli kollekció darabjai közt több a kék színekkel megbolondított, hópelyhet idéző fazon. Gyönyörű és egymással jól kombinálható, romantikus ékszerek várják ismét a márkánál, hogy örömet szerezzenek, legyen szó különleges ünnepről vagy egy hétköznap megkoronázásáról. Itt nézelődhetsz még, ha szép ékszerekre vágysz!

Thomas Sabo: vagányság színes kövekkel

Az ékszermárka egyik kedves újítása a különféle szerencsehozó és barátság karkötőkpiacra dobása: 10 ezer forint körüli áron vehetsz magadnak és/vagy barátnődnek gravírozható felülettel ellátott kis karkötőket. Ezek mellett az apróságok mellett természetesen a komoly, hangsúlyos ékszerek sem tűntek el a márkánál, a 2017-es őszi/téli kollekció ikonikus ékszereit a viktoriánus korszak pompás királyi ékszerei inspirálták. A kollekció darabjait gyönyörű színes kövekkel díszítették, a gazdagon díszített keresztek, gyűrűk és fülbevalók 925-ös sterling ezüstből készültek, néhány darabot 18 karátos aranyozással láttak el. A geometrikus kiegészítőktől a fényűzőkig minden megtalálható a márkánál!

Kazar

A lengyel luxuskiegészítő márka, a Kazar 2017-es őszi/téli kollekciója ismételt elegáns, modern  és feltűnő részletekben bővelkedő. A sokszínűség a Kazar legújabb kollekcióin számos lehetőséget tartogat számunkra: időtlen klasszikusok mellett a legvagányabb trendek foglalnak helyet az üzletek polcain. Olyan ellentétek kerülnek egymással összhangba, mint a feltűnő forma és a visszafogott elegancia, a szofisztikált és a sportos megjelenés, a retro vonalak és a legfrisebb trendek ihlette részletek. Az őszi/téli női kollekcióban tűsarkúk, bokacsizmák, térd- és combcsizmák, balerinák is vannak, metálfény és szőrme részletek teszik őket különlegessé, és az állatminta, mint díszítőelem, az új szezonban is visszaköszön.

A táskák széles választéka hibátlan szetteket alkot a szezon cipőivel. A női kollekció megkoronázásául idén selyem sálak, bőrkesztyűk, exkluzív kulcstartók és stílusos órák találhatók. A férfi kollekció modelljeinél is megfigyelhetünk olyan kulcsszíneket, melyek uralják a szezont: főként sötétbarna, téglapiros és khaki színű darabokkal találkozhatunk. A kollekció kedvenc darabjai a klasszikus bakancsok, a téliesített, magasszárú sneakerek és a military stílusú csizmák.

  

Oszd meg másokkal is!
Mustra