Trumpné ebben a véres cuccban. El tudod képzelni?

Úgy tűnik, hogy a first ladyt nem zavarja a Calvin Klein politikai hozzáállása.

A divathét kapcsán többekben is felmerült, hogy a milliárdos feleségből lett first ladynek, azaz az exmodell Melania Trumpnak mennyire hiányozhat a divathét és vajon mennyire zavarhatja, hogy az Egyesült Államok vezető divatházai nyíltan nem értenek egyet férje hatalomra kerülésével és politikájával.

De a 47 éves Trumpnénak vagy tényleg jó a humora vagy valóban magasról tesz arra, hogy aki az általa viselt ruhát tervezte, annak nem feltétlenül jönnek be a republikánus elnök Twitter posztjai.

A héten például egy olyan 695 dolláros, kb.178 ezer forintos Calvin Klein blúzban helikopterezett vissza Camp Davidből (az elnök hivatalos vidéki rezidenciája), ami Raf Simons első Calvin Klein kollekciójából való és aminek februári bemutatóján David Bowie ‘This is not America' című száma szólt. Bár a közösségi oldalakon inkább azon háborodtak fel, hogy egy egyszerű hazaúthoz minek kell ennyi luxuscucc, mivel Trumpné egy Saint Laurent napszemüveggel, Louboutin cipővel és Hermés Birkin táskával dobta fel a dizájneringet.

Rate this #outfit of #MelaniaTrump on the scale pf 1 to 10. I give that 10 *

Una publicación compartida por Melania Trump Updates ** (@melania_updates) el

Mivel a divatház a napokban bemutatott 2018-as tavaszi-nyári kollekciójánál is csavart egyet a hazafias tisztelges fogalmán, már alig várjuk, hogy az elnökfeleség is feltűnjön egy ilyen “vérrel összefröcskölt” Amerikai pszichót idéző kabátban és cipőben valamelyik hivatalos eseményen. Mondjuk a Buckingham-palotában vagy valamelyik fontosabb megemlekézesen. Simán van rá esély, végülis a katasztrófa sújtotta Texasba is jó ötletnek találta a tűsarkút.

Véres tavasz vár ránk a Calvin Klein szerint.
Véres tavasz vár ránk a Calvin Klein szerint.Slaven Vlasic / Getty Images Hungary

Cathy Horyn divatkritikus szerint amellett, hogy van egyfajta könnyed politikai üzenete az új Calvin Klein kollekciónak, Raf Simons azon kevés tervezők egyike, aki meg akarja mutatni az amerikai kultúra összetett szépségét és tragédiáját, a mindenhova begyűrűző rasszizmust és homofóbiát, a politika mérgező hatását, illetve a furcsa gyilkosok és szuperhősök egyvelegét. Bár ironikus módon Simons és Trump is egyetért abban, hogy nem szabad túl sokat belelátni a szimbolikába. Mit gondoltok, hol süthetné el Melania Trump az új Calvin Klein szerelést? Szavazzatok!

Szerintem...

Oszd meg másokkal is!
Mustra