OFFLINE

Öltözz 10 ezer alatt Jennifer Lopeznek!

2017. szeptember 1., péntek 07:44

A Pretty Little Things piacra dobta a híressé vált trópusi mintás Versace ruha olcsósított mását.

Nemcsak a Katalin hercegné féle piros ruha olcsósított mására csaphattok le a szezonban, hanem arra a trópusi mintás maxi ruhára is, ami egy-két változtatástól eltekintve majdnem úgy néz ki, mint Jennifer Lopez felejthetetlen Versace ruhája a 2000-es Grammy-gáláról – hívja fel a figyelmet a lehetőségre a Cosmopolitan.com.

Tehát úgy tűnik, hogy tényleg divatban vannak a nagy levelek, nem véletlen öltözött Chrissy Teigen is Lopeznek az olaszországi nyaralása során. És bár lassan búcsút inthetünk a nyárnak, a Pretty Little Things 30 fontos, kb. 9950 forintos, merészen dekoltált, köldökvillantós Versace koppintását érdemes beszerezni, mivel az efféle ikonikus celebnőruhák úgysem szoktak kikopni a divatból.

10 ezer alatt öltözhetsz Jennifer Lopeznek.
10 ezer alatt öltözhetsz Jennifer Lopeznek.
Fotó: prettylittlething.com

Ráadásul a következő pár szezonban garantáltan menő lesz úgy öltözni, mint a 2000-es évek elején Hollywoodban. Az efféle nyomatok egyébként megtalálhatóak a hazai márkák kínálatában is, Tomcsányi Dóri a 2014-es tavaszi-nyári kollekciójába épített be hasonló mintát és a hírek szerint újra felbukkanhat majd az üzletekben, de hasonló leveket nyomott szűk egyrészesére az Art'z Modell is a szezonban.

Szerintem...

 • 57
  Nem értem minek vennék ilyet, jön a tél
 • 25
  Sosem rajongtam a feltűnő mintákért
 • 30
  Már rendelem is!
 • 74
  Úgysem áll senkin olyan jól, mint Jennifer Lopezen
 • 57
  Kit érdekel

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta