OFFLINE

Elkészült a gyorskajafüggők álma

2017. augusztus 26., szombat 15:13

Szerinted menő vagy ciki hamburgeren vagy hot dogon dögleni? Szavazz!

Míg az előző években az ékszeriparban hódítottak a kajás (pl.pörköltszaftos, tésztás) kiegészítők, addig a jelenség idén megfertőzte a bútorpiacot is. Más magyarázatot nem igazán találunk arra, hogy miért készített hamburgernek kinéző széket és hot dog kanapét karöltve a holland Studio Job és az olasz Seletti az egyik legmenőbb belsőépítészeti vásárra, az őszi Maison et objet-re.

Paradicsom és uborka karika párnákkal természetesen.
Paradicsom és uborka karika párnákkal természetesen.
Fotó: seletti.it

A dizájnerek egyébként az amerikai popkultúrából merítettek ihletet a tervezésnél, ami valahol igazodik is a Seletti világához, hiszen dobtak már piacra fagyitölcsérre emlékeztető kávés csészét és Warhol féle banán lámpát is az elmúlt években.

Trónszerű lett a hamburger fotel.
Trónszerű lett a hamburger fotel.
Fotó: seletti.it

Bár az óriásinak kinéző fast-fooddal azért kicsit más a helyzet, ki szeretné ha az egész nappalija egy bazi nagy hot dogból állna? Ráadásul én tuti folyton éhes lennék, ha egy ilyen szófa lenne betolva a sarokba.

Paradicsom karika párna nemcsak gyerekszobába.
Paradicsom karika párna nemcsak gyerekszobába.
Fotó: seletti.it

Az egészségtelennek kikiáltott gyorséttermi kajákat népszerűsítő Un_Limited Editions névre keresztelt, több kiegészítőből (pl.húspogácsa, virsli vagy uborka-párna) álló kollekció árait sajnos még nem tudjuk, de várhatóan az Ikeás áraknál többe fognak fájni. Addig is szavazzattok, menő hamburgerrel és hot doggal bebútorozni a lakást vagy inkább ciki az egész úgy ahogy van?

61 szavazat 98 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta