Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Azt hitted, ruhákra is szükség van egy divatbemutatón? Maradi vagy!

2017. augusztus 14., hétfő 18:52

Egy dán tervező anyaszült meztelenül zavarta végig az egyébként cseppet sem modellalkatú modelljeit a kifutón, így adózva az emberi test szépségének.

Nicholas Nybro összes modellje mezítláb caplatott végig a kifutón, néhányan félmeztelenül, egy-egy szőrmegolyóba vagy csuhába csomagolva, sokan viszont teljesen meztelenül kószáltak a méretes lovasszobrok között. A dán tervező egyébként az emberi test egyetemes szépsége előtt szeretett volna térdre borulni a show meztelenséget ünneplő modelljeivel.

Sajnos nem a high fashion dekonstrukciójának végső állomása volt tehát a dán divatbemutatója, így viszont legalább kevésbé tűnik öncélúnak a dolog – meg különben is, a műbalhékban erős Rick Ownesnek is bejött a faroklengetés, szóval nyugodtan lehet ilyesmivel próbálkozni a divatheteken. Nybro egyébként nem kimondottan modellalkatú hölgyekkel és urakkal dolgozott, jó pár „tökéletlen”, idősödő és hízásnak indult emberi test is megjelent a monumentális szobrok övezte kifutón. Hogy megmutassa, nem csak más tollával péniszével képes ékeskedni/verni a csalánt, a show lezárásaként maga Nybro is nekivetkőzött és végiglejtett amúgy a színpadon, kiderült tehát az is, hogy nem csak a szája nagy a dánnak.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta