OFFLINE

A borjégkrém az új fröccs

2017. július 15., szombat 12:25

Nem olyan bizarr, mint ahogy elsőre hangzik. Mutatjuk, mit dobott piacra a DiVino és az Anjuna!

Nemcsak a sör és kávé kultúrát menő újragondolni manapság, hanem a bort is, aminek köszönhetően olyan újdonságok jönnek velünk szembe, mint például a borjégkrém, ami július 12-én debütált a belvárosi DiVinoban.

A borbár régi vágya teljesült azzal, hogy jégkrémbe öntötte a kiválasztott borokat, az elkészítést azonban igazi profikra, az Anjuna Ice Pops csapatára bízta, akik négy féle, narancsos, sárgabarackos, erdei gyümölcsös-étcsokis és epres-rozés borjégkrémmel rukkoltak elő.

A kísérletezés során a természetes alapanyagokkal dolgozó jégkrémesek együttműködtek a borászokkal, akik mindannyian elmondták, hogy szerintük milyen gyümölccsel kellene párosítani a borokat. A galériában képeket nézegethetsz az inkább gyümölcsös és boros, mint édes végeredményről, amit az Anjuna Sas és Lövőház utcai üzletében valamint a DiVino Gozsduban is megkóstolhattok, ha valami különlegesre vágytok!

A Divino és az Anjuna közös jégkrémei

Bolyki Pincészet – Egri Bikavér: Erdei gyümölcsös bikavér jégkrém, a felső 1/3-a kolumbiai étcsokoládéba mártva. Kb: 3% alkoholtartalom

Miklós Csabi – Királyleányka: Narancsos fehér bor jégkrém, benne friss eperszeletekkel. Kb 3,5% alkoholtartalom

Dúzsi Tamás Pincészete – Rozé: Epres "rozéfröccs" jégkrém.Kb.: 6% alkoholtartalom

Homola Pincészet - 100% Balaton: Sárgabarackos fehér bor jégkrém. Kb 3% alkoholtartalom

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

HATÁR Mennyiből él meg egy magyar család?

Fejenként 150 ezer? Vagy 250 ezer, esetleg 500 ezer? Olvasói vélemények alapján próbáltuk összeszedni, mennyi pénz kell a normális élethez

KETTŐS MÉRCE Szexizmus, rasszizmus, minden van a kísérleti tankönyvekben

Az iskola az életre nevel – tartja a népi bölcsesség, s ha ez így van, akkor nagy bajban vagyunk, mióta a Fidesz-KDNP kormánya lenyelte az oktatást, desszertként pedig elfogyasztotta a teljes tankönyvpiacot is.

Spanyolviasz Tényleg el kell hagyni a Földet 100 éven belül?

És ha igen, mert különben kiírtjuk magunkat, egymást, és tönkretesszük a bolygót, van rá esély, hogy a kolonizációval ne csak a haldoklásunkat hosszabbítsuk meg?
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta