OFFLINE

A borjégkrém az új fröccs

2017. július 15., szombat 12:25

Nem olyan bizarr, mint ahogy elsőre hangzik. Mutatjuk, mit dobott piacra a DiVino és az Anjuna!

Nemcsak a sör és kávé kultúrát menő újragondolni manapság, hanem a bort is, aminek köszönhetően olyan újdonságok jönnek velünk szembe, mint például a borjégkrém, ami július 12-én debütált a belvárosi DiVinoban.

A borbár régi vágya teljesült azzal, hogy jégkrémbe öntötte a kiválasztott borokat, az elkészítést azonban igazi profikra, az Anjuna Ice Pops csapatára bízta, akik négy féle, narancsos, sárgabarackos, erdei gyümölcsös-étcsokis és epres-rozés borjégkrémmel rukkoltak elő.

A kísérletezés során a természetes alapanyagokkal dolgozó jégkrémesek együttműködtek a borászokkal, akik mindannyian elmondták, hogy szerintük milyen gyümölccsel kellene párosítani a borokat. A galériában képeket nézegethetsz az inkább gyümölcsös és boros, mint édes végeredményről, amit az Anjuna Sas és Lövőház utcai üzletében valamint a DiVino Gozsduban is megkóstolhattok, ha valami különlegesre vágytok!

A Divino és az Anjuna közös jégkrémei

Bolyki Pincészet – Egri Bikavér: Erdei gyümölcsös bikavér jégkrém, a felső 1/3-a kolumbiai étcsokoládéba mártva. Kb: 3% alkoholtartalom

Miklós Csabi – Királyleányka: Narancsos fehér bor jégkrém, benne friss eperszeletekkel. Kb 3,5% alkoholtartalom

Dúzsi Tamás Pincészete – Rozé: Epres "rozéfröccs" jégkrém.Kb.: 6% alkoholtartalom

Homola Pincészet - 100% Balaton: Sárgabarackos fehér bor jégkrém. Kb 3% alkoholtartalom

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta