OFFLINE

És te hogy néznél ki anyukád esküvői ruhájában?

2017. július 13., csütörtök 08:28

Az amerikai Elle-nek sikerült 5 olyan anya-lánya párt felkutatnia, akik esetében nincs szembetűnő különbség az anyák 20-30 évvel ezelőtti, és a lányaik mostani külseje között. Ráadásul a régi esküvői ruha is megvan... ééés vállalható a ruhák kialakítása is. Szem nem marad szárazon a videóban, a legtöbb anya-lánya páros esetében ugyanis legalább az egyik fél könnycsatornái meg kell, hogy nyíljanak a múlt és a jövő ilyen ELVISELHETETLENÜL SZÉP egybefonódása láttán.

Jó, iróniát félretéve, a ruhapróbán alkalom nyílt pár őszine mondat kimondására, Nina például a videóban ragadta meg az alkalmat, hogy megköszönje az anyukájának, hogy ő a legjobb barátnője és fő támogatója az életben. Egy kis múltba révedésnek is keretet ad egy ilyen ruhapróba, és hát valahol tényleg megható, ahogy Jasmine anyukája arról beszél, hogy anno azonnal tudta, hogy adott darab lesz A RUHA!

Nina Jane arról beszél, hogyan kapott menyasszonyi ruhát anyósától, ékszert pedig édesanyjától, amikor férjhez ment, még régen. A drámai csúcspont akkor érkezik, amikor a lányok bevonulnak a szobába az anyukájuk esküvői ruhájában, tényleg nagy a sírás és rengeteg a könnyek közt elrebegett "szeretlek". 

Ha tudsz angolul, érdemes végignézni a videót, egyébként meg –ha lány vagy – kérdezd meg anyukádat, neki megvan-e még az esküvői ruhája és próbáld fel: lehet, hogy egy igazán mély beszélgetésre ad lehetőséget a ruhapróba, de az is megeshet, hogy csak nevettek egy jót a régies dizájnon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta