OFFLINE

És te hogy néznél ki anyukád esküvői ruhájában?

2017. július 13., csütörtök 08:28

Az amerikai Elle-nek sikerült 5 olyan anya-lánya párt felkutatnia, akik esetében nincs szembetűnő különbség az anyák 20-30 évvel ezelőtti, és a lányaik mostani külseje között. Ráadásul a régi esküvői ruha is megvan... ééés vállalható a ruhák kialakítása is. Szem nem marad szárazon a videóban, a legtöbb anya-lánya páros esetében ugyanis legalább az egyik fél könnycsatornái meg kell, hogy nyíljanak a múlt és a jövő ilyen ELVISELHETETLENÜL SZÉP egybefonódása láttán.

Jó, iróniát félretéve, a ruhapróbán alkalom nyílt pár őszine mondat kimondására, Nina például a videóban ragadta meg az alkalmat, hogy megköszönje az anyukájának, hogy ő a legjobb barátnője és fő támogatója az életben. Egy kis múltba révedésnek is keretet ad egy ilyen ruhapróba, és hát valahol tényleg megható, ahogy Jasmine anyukája arról beszél, hogy anno azonnal tudta, hogy adott darab lesz A RUHA!

Nina Jane arról beszél, hogyan kapott menyasszonyi ruhát anyósától, ékszert pedig édesanyjától, amikor férjhez ment, még régen. A drámai csúcspont akkor érkezik, amikor a lányok bevonulnak a szobába az anyukájuk esküvői ruhájában, tényleg nagy a sírás és rengeteg a könnyek közt elrebegett "szeretlek". 

Ha tudsz angolul, érdemes végignézni a videót, egyébként meg –ha lány vagy – kérdezd meg anyukádat, neki megvan-e még az esküvői ruhája és próbáld fel: lehet, hogy egy igazán mély beszélgetésre ad lehetőséget a ruhapróba, de az is megeshet, hogy csak nevettek egy jót a régies dizájnon.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 13 dolog, amire jó még a hullámcsat

Nem is gondolnád, mennyi mindenre jó még ez a kis hullámos fémdarab. Tuti tippet hullámcsatra, a frizuránkon túl.

HATÁTÁTKELŐ Milyennek látom Amerikát egy év után?

Panni egy év után reflektál saját első benyomásaira, így kiderül, tényleg mindenki barátságos, de a barátot itt nagyon nehezen adják, a környezettudatosság nem erősségük, viszont a stressz sokkal kevesebb.

FILMVILÁG 2017 legpocsékabb filmjei - eddig

Melyek voltak 2017 első felének legjobb filmjei? Összeültünk hárman, és megbeszéltük. Voltak átfedések a listáinkban, de nem annyi, amennyire számítottunk, sőt néhány filmmel kapcsolatban véresen komoly vita alakult ki. Podcast.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta