OFFLINE

Vedd meg Audrey Hepburn kedvenc ruháját!

2017. június 14., szerda 17:18

Aki évtizedek óta visszafogja magát, mert neki nem csak egy Burberry kabát, hanem Audrey Hepburn Burberry kabátja kell, most végre elköltheti a kabátra félretett millióit! Szeptemberben lehet majd ajánlatokat tenni a Hepburn személyes tárgyaira.

A Hepburn rajongók számára kihagyhatatlan alkalom lesz szeptember 27-e, a Christie’s aukciósház ugyanis aznap fogja árverésre bocsátani a legendás színésznő holmijait. Hepburn ruhái, balettcipő gyűjteménye, és sok róla készült kép eredetije is beszerezhető lesz Londonban, illetve a szeptember 19. és október 3. között futó online aukció keretein belül. 

hepburn aukcio
Fotó: www.christies.com

A Givenchy köntös is túlteljesített

A 24 éve elhunyt színésznő családja által áruba bocsátott ruhák és filmes relikviák becsült értéke sok esetben a 25-30 millió forintot is elérheti. A már említett balettcipőkön kívül van klasszikus Burberry ballonkabát, és egy kék szatén Givenchy ruha is. A Burberry kabátért például nagyjából 2 millió forintot várnak, de könnyen lehet, hogy ezek kifejezetten pesszimista árcédulák csupán. Egy 2006-ban árverésre bocsátott, a Hepburn által az Álom luxuskivitelben című filmben viselt Givenchy köntös például 23 millió forint helyett több mint 150 milliót hozott a konyhára, nem árt tehát rugalmasan kezelni a becsült értékeket és alaposan felkészülni költőpénzzel, ha valaki Hepburn Valentino ruhájában akar hazatérni Londonból.

Álom luxuskivitelben

A ruhák mellett szerepelnek a kínálatban a színésznőről készült fotók, valamint a saját jegyzeteivel ellátott forgatókönyvek is, az Álom luxuskivitelben forgatókönyvéért például körülbelül 27 millió forintnak megfelelő összeget vár az aukciósház. Hepburn fiainak szavait olvasva amúgy már-már azt hihetnénk, valamilyen nagyszabású, kizárólag a filantrópia vezette segélygyűjtésről van szó, a család célja saját elmondásuk szerint az, hogy „továbbadják a jövő generáció számára” ezt a lehetőséget, hogy „megosszák a rajongókkal Audrey szellemiségét.” Sok pénzért, ezt mintha elfelejtették volna hozzátenni. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta