OFFLINE

Kikupálódott Szófia hercegné az elmúlt két évben

2017. június 5., hétfő 09:54

Károly Fülöp exmodell felesége rákapott a tervezői ruhákra. Mutatjuk, mennyit változott a stílusa!

Egyre előkelőbb a stílusa a sármos Károly Fülöp királyi herceg feleségének, Szófia värmlandi hercegnének, aki a mesébe illő házasságot követő két évben elegáns dizájnerruhákra cserélte le konfekcióruháit – hívja fel a figyelmet a szembetűnő változásra a Harper's Bazaar.

A hercegné sztorija egyébként tényleg nem mindennapi, jópár évbe bele is telt, mire a királyi család megbarátkozott a kapcsolattal. Sofia Hellqvist neve nem ismeretlen a svéd celebvilágban, mivel a helyi Éden Hotel realityben és erotikus magazinokban is felbukkant, majd volt jógaoktató és pincérnő is, mielőtt becuccolt volna a palotába.

 Monokróm kismama szett pelerin-pulóverrel és kék kabáttal Stockholmban. A 32 éves hercegné szeptemberre várja második gyermekét Károly Fülöptől.

Rózsazsín virágokkal díszített csipkemini és körömcipő a 2017-es World Anti-Bullying Forumon Stockholmban.

Áttetsző, púderrózsaszín szett dizájnertáskával a kanadai kormányzó és felesége tiszteletére tartott vacsorán.Ennél több képet talál fenti galériánkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta