Miért nem hordanak a celebek bugyit?

Mialatt azt próbáljuk megfejteni, hogy hogyan lehetne ízlésesen beépíteni az átlátszó tüllruhát a hétköznapi ruhatárunkba, addig a pucérruhát is előszeretettel viselő celebnők egyre kevésbé szégyellősek és mostanában már fehérnemű nélkül illegetik magukat luxusruháikban – hívja fel a figyelmet a legújabb őrületre a Daily Mail.co.uk.

A kacér trend még a legegocentrikusabb hírességektől is bátor húzásnak tűnik, de a celebnők egyik kedvenc öltöztetőnője szerint csupán arról van szó, hogy ezt csak a legkiváltságosabb helyzetben lévő A-listás hírességek tehetik meg.

“Ha inkább kihagynák azokat a hitvány ruhákat, amikben korábban esetleg befürödtek, akkor ez egy leleményes módja annak, hogy villantsanak egy kis bőrt vagy annál is többet” – mondja a brit műsorvezető, Naomi Isted, aki szerint tényleg ráuntak a celebnők a mélyen dekoltált nyakkivágásra és valami vérlázítóbbra vágynak.

Ki tudja, hogy megállja-e a helyét ez a teória a fehérneműt hanyagoló hírességekről, de mindenesetre ilyen merészen öltözött fel a közelmúltban többek között Bella Hadid, a realitysztár Marnie Simpson, a 46 éves szupermodell, Naomi Campbell és a trendet csúcsra járató Kim Kardashian is.

Isted szerint nem arról van szó, hogy ennyire tudatosan népszerűsítenék magukat a hírességek. Ezek a celebnők inkább a sokkolásra hajtanak, mivel a lehető legtöbb címlapra felszeretnének kerülni, illetve a “versenytársakhoz” képest annyi lájkot és kommentet begyűjteni amennyit csak lehet” – magyarázza Isted.

A trend nemrég durrant be a köztudatba és egyre növekvő tendenciát mutat, így a műsorvezető szerint minden bizonnyal még jó darabig ilyen pőrén fognak járni a hírességek a vörös szőnyeges eseményekre. Sőt, a nyári hőségben lesz csak szezonja igazán, úgyhogy mi számítunk pár villantásra az idei Cannes-i filmfesztiválon is.

Thank you @Dior for always making me feel like a princess *** #MariaGraziaChiuri

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

Az újgenerációs modellek közül nemcsak Bella Hadid rajong a villantásért, hanem Kendall Jenner is, aki általában a melltartót szokta száműzni a ruhatárából.

* @490tx

Una publicación compartida de Kendall (@kendalljenner) el

Mivel a naplopó celebnők mellett az olyan nagy kaliberű színésznők is felkapták az új stílust, mint Emma Stone vagy Kate Bosworth, ezért a trend nemcsak a vörös szőnyegen, de valamilyen formában várhatóan megjelenik majd az utcai divatban és a fast-fashion boltokban is a közeljövőben.

Egyébként nemcsak a bugyi és melltartó nélkül való pózolgatás menő mostanában, de nagyon mennek a fehérneműnek  látszó felemás ruhák, a mellalj kirakás és a fűzők is a hírességek körében.

*

Una publicación compartida de Bella Hadid (@bellahadid) el

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek