OFFLINE

Tavasszal ne a paradicsomot edd!

2017. március 30., csütörtök 17:34

Egész télen annyira vártam, hogy ehessek végre igazán jó paradicsomot. A téliekből ugyanis - szinte mindegy, melyik fajtát vettem - egyik sem volt igazán finom. A paradicsoméhség kielégülésének ideje azonban még nem jött el, szerencsére van azonban egy csomó klassz alapanyag, aminek tényleg most van a szezonja. Ott van például a retek, a spenót, a saláta és a kucsmagomba. 

Meg persze ott van az egyik nagy kedvencem: a medvehagyma is. A medvehagymával éppen tele vannak az erdők, így ahelyett, hogy több száz forintért vennénk a piacon, simán be lehet gyűjteni egy vacsorányi adagot kirándulás közben. Persze vigyázni nem árt, a medvehagyma igencsak hasonlít az amúgy mérgező gyöngyvirág levelére. Ha biztosra akarsz menni azzal, és elkerülnéd az ügyeletet, medvehagyma szüret előtt érdemes tesztelni, felismered-e a fokhagyma ízű zöld leveleket. Van is hozzá egy remek kvízünk. 

Ha pedig megvannak az alapanyagok, neki lehet állni a főzésnek. A videóban összeszedtünk néhány tippet. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta