OFFLINE

Az óriáspandákat mentené meg a TOMS

2017. március 25., szombat 17:49

A TOMS, mely arról híresült el, hogy ha veszel náluk egy pár cipőt, egy rászorulónak adnak egy másikat, most tavasszal összefog a WildAiddel, hogy megvédje a Kína Szecsuán tartományában élő óriáspandákat egy olyan programmal, mely képzési lehetőségeket kínál majd a pandák élőhelyéhez közel lakó szegény gyerekeknek. Az óriáspandák - melyeket a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) a sebezhető fajok közé sorol - védelme rendkívül fontos az élőhelyük biodiverzitásának védelme miatt is, és mivel ma már kevesebb mint 2000 példány él közülük vadon, még mindig szükségük is van erre védelemre.

A kampány részeként a WildAid és a Chengdu Panda Központ olyan diákokat választ majd ki, akik a Szecsuáni Óriáspanda Rezervátum közelében élnek, és akiknek oktatási anyagokat és képzéseket biztosítanak, hogy felkeltsék a diákok figyelmét a természet- és környezetvédelem iránt. Ezenkívül a két szervezet lehetőséget biztosít majd két 12 és 18 év közötti diáknak (alapszintű mandarin tudással) bárhonnan a világból, hogy egy ösztöndíjprogram keretén belül 10 napot tölthessenek a kutatóbázison.

Emellett megjelenik a "TOMS and WildAid" Panda cipő kollekció, mely az óriáspandák által inspirált limitált kiadású, vegán cipőket tartalmaz: egy női, egy férfi, és három gyerekmodellt, melyek március 21-től kaphatók, a szokásos TOMS lelőhelyeken és árakon (kb. 19 ezer forint/pár). Hogy tetszenek a pandás cipők? Beszerzel egyet te is, vagy annyira nem jön be a fekete-fehér minta?

123 szavazat 252 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta