OFFLINE

Melania Trump ruhája nem illett a kongresszushoz

2017. március 1., szerda 18:09

 A 45. elnök először állt a kongresszus két háza előtt február 28-án, ahol egy órás beszédett mondott, mely most kevésbé sikeredett provokatívra, mint beiktatási beszéde. Azonban mi most nem erről cikkezünk – hisz ez itt egy divatblog –, hanem arról, hogy net népe Melania Trump flitteres kosztümjén háborog, mondván, egy ilyen szett jobban illik a szilveszteri buliba, mint a kongresszusba. 

Jó ötlet volt ez a szett?

  • 1018
    Nem illett az alkalomhoz.
  • 1220
    Nagyon szép, hülyék a twitterezők.
  • 203
    Szép, de túl drága, ez felvágás!

A fekete alapon gyöngyökkel kivarrt, derekén széles övvel átfogott, mélyen dekoltált kosztüm Michael Kors 2017-es tavaszi kollekciójának darabja, a felső része 4995, a szoknyája 4595 dollárba kerül, összesen 9590 dollár egy ilyen kombó, azaz 2,8 millió forint – írja a Yahoo.

A tervező, Kors elmondása szerint olasz kézművesek hímezték fel kézzel a virágalakban elhelyezett flittereket és gyöngyöket. Ez nem nagyon hatotta meg a twitterezőket: nézze meg alább, mit össze háborotgtak, és szavazzon: ön szerint sem volt az alkalomhoz illő a kosztüm vagy nagyon is szép megoldás volt?

Volt, akinek Joan Collins jutott eszébe a fekete flitteres ruháról:

Más azon is kiakadt, hogy Ivanka Trump csupasz vállakkal vett részt a kongresszusi beszéden (erről is talál képet a galériában):

Egyesek a szilveszteri bulikat emlegetik:

Más meg simán csak leírja a tényeket. Michelle Obama sosem vívott ki ellenszenvet az öltözködésével!

Egyesek azt találgatták, talán bulizni mentek a beszéd után, azért kellett egy ilyen ruha?

Szép kosztüm, rossz esemény - ez igaz is, Melania Trumpnak tényleg jól állt ez a szett:

Voltak olyanok is, akik a First Lady védelmére siettek:

Tényleg csodásan fest Melania? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta