OFFLINE

Mutatjuk a férfi divathét legelborultabb szettjeit!

2017. január 29., vasárnap 10:03

Már túl is vagyunk az év első divathetén, a napokban ért véget a 2017-18-as őszi-téli kollekciókat felvonultató férfi divathét, ahol a Louis Vuitton is debütált a Supreme-mel való közös kollekciójával.

A Londonban, Milánóban és Párizsban megtartott bemutatókat elnézve sok tervezőt ihletett meg a Balenciaga tavalyi kollekciója, de jól láthatóan divatban lesznek a burgundi, a sötétbarna, a rozsda és a narancs árnyalatok, a 90-es évek trendjei, a kockák és csíkok, a military stílus, a tréningruhák, a külvárosias megjelenés, a hangzatos feliratok, a bőgatya és kabát, a patchwork, a pizsama-, illetve köntös-vonal, a bársony, valamint az állatmotívumok és -minták.

Szokásunkhoz híven a legelborultabb ötletekből készítettünk egy összeállítást, kattintson a galériára és csekkolja le, hogy milyen cuccokat tervezett többek között a Dolce & Gabbana, a Moschino, a Dior vagy a Fendi!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta