OFFLINE

Így hordják az őszi trendeket New Yorkban és Londonban

2016. szeptember 27., kedd 09:27

A múlt héten kezdetét vette az 2017-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét, ami az elmúlt időszakban már nemcsak a bemutatott kollekciókról, de a show-ra érkező szakmabeliek, hírességek és divatbloggerek által felvonultatott szerelésekről is szól. A hajtás után mutatjuk, hogy mi a divat New Yorkban és Londonban!

Jó, ha kilógunk a sorból New Yorkban

Míg hazánkban jól láthatóan még van hova fejlődni az öltözködés terén, addig a New York-iakat egyáltalán nem zavarja, ha megnézik őket az utcán. Sőt, minél provokatívabb valaki, annál jobb. Bár az alteros pólókat jópáran eltemették már a szezonban, a New York-i utcai divatot elnézve még bátran viselhetjük úgy, ahogy a 70-es és a 90-es évek főbb vonalait és a farmercuccokat is. De meglepően sokan viseltek vaníliasárga-bézs összeállításokat is a divathét alatt.

Hordható trendek Londonban

2016 második felére már a londoni divatrajongók is ráuntak a szőrmecuccokra és a bomberdzsekikre, helyette menőnek számítottak a mustársárga, a rózsaszín, valamint a semleges színű összeállítások, a farmernadrág, a sportos vonal és a túlméretezett pulóverek. Kattintson a galériára és nézze meg, hogy milyen trendekkel érdemes kísérletezni a közeljövőben!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta