OFFLINE

A ruhaüzletekben is újra vásárolhat ám vasárnap!

2016. április 23., szombat 16:03

Arról folyamatosan beszámolunk, hogy miként alakul az áruházak vasárnapi, de a tavaly márciusban hozott boltzártörvény egy héttel ezelőtti eltörlése nem csak ezeket érintette. Mivel 17-én össze-vissza voltak nyitva a ruhaüzletek, ezért arra gondoltunk, körbekérdezünk a divatcégeknél, hogy miként tartanak nyitva ezek után.

Van egy jó hírünk: az általunk megkérdezettek közül mindegyik és az összes boltjával várja azokat, akiknek vasárnap van kedvük, idejük vagy energiát ruhát venni. Hogy kiket interjúvoltunk meg? Első körben a H&M-et és az Inditex-csoportba tartozóakat, azaz a Bershkát, a Pull&Beart, a Massimo Duttit, a Zarát, a Stradivariust, a Zara Home-ot és az Oyshót. Ha egyébként ki sem kelne az ágyból a hét utolsó napján, az sem baj: az Inditexből ugyanis március közepe óta már házhoz is rendelheti a termékeket, a H&M-ből meg már sokkal régebb óta.

Ha szeretne, Springfieldbe is mehet, ugyanis az üzlet az előző rendszerről (csütörtök-péntek-szombaton hosszított nyitva tartás) visszaállt arra, hogy minden boltját nyitva tartja vasárnap 10 és 18 (illetve 19) óra között. A Women's Secret nyitva tartása ugyanolyan lesz, mint a Springfieldé, már április 17-e vasárnap is nyitva voltak, továbbá a Promodba is mehet, ők is kinyitnak.

Ha nem ezeket a boltokat keresné fel, akkor érdemes telefonon érdeklődni a nyitva tartásról vagy megnézni a bevásárlóközpontok honlapját. Az Allee és az Aréna Plaza oldalán például azt írják, minden üzlet nyitva lesz, a Duna Plaza vasárnapi nyitva tartásánál azt írják, "egyedi" lesz. A budapesti Árkád már múlt héten is minden üzletét kinyitotta (és erre most diszkrét felugró üzenet figyelmeztet a honlapon), a MOM Parknál viszont csak május 22-én áll vissza a rend, a most is kinyitó üzletekért ide kell kattintani. Ha viszont a Corvin Plazában hesszelne, akkor itt nézze meg előtte, hogy hova mehet egyáltalán. Szóval tutira lesz H&M és Zara, és a Mangót ugyan nem értük el, de nyitva voltak már előző vasárnap is az Allée-ban, szóval esélyes, hogy nyitva lesznek ezentúl vasárnaponként.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta