OFFLINE

Drága játék gazdagoknak: testszínű cipő, bármilyen bőrszínhez

2016. április 8., péntek 10:58

Vannak azok az emberek, akik ha testszínű cipőt akarnak, akkor kiválasztják a bőrárnyalatukhoz legmegfelelőbb lábbelit és vannak azok, akik 164 ezer forintot költenek egy Louboutin balerinacipőre, ami több bőrszín-árnyalatban is elérhető vagy előrendelhető, legyen az illető ázsiai, afro-amerikai vagy éppen kreol bőrszínű. 

A Louboutin a magassarkúk után két és fél évvel most a balerinacipőket is a testszínű marketinggel adja el és persze ezeknek is megkéri az árát: a Solasofia elnevezésű cipők 595 dollárba, azaz 164 ezer forintba kerülnek és hét árnyalatban készülnek, hogy minden nő megtalálja azt, amelyikhez a bőrtónusa a legközelebb áll – a cipőknek akkora sikere van, hogy már most készlethiányos mind.

A tehetős Louboutin-rajongók tehát kitörő lelkesedéssel fogadták a kollekciót, mely 2013-astól nem csak sarokmagasságban különbözik, hanem két új árnyalattal, a porcelánnal és a mély csokoládéval is bővült. Az első, 2013-as kollekció is nagy sikert aratott, mert a nude, vagy testszínű kifejezés a divatban mindig a világos bőrszínt jelentette, forradalmi tett volt, hogy valaki végre a sötétebb bőrűekre is gondolt a "nude" szó leírásakor. Az új kollekció nappabőrből készült cipőinél természetesen nem hiányozhat az ikonikus piros talprész sem, a cipők szlogenje pedig az, hogy "Low in elevation but high in sophistication", ami nagyjából annyit tesz, hogy kis magasság, de nagy kifinomultság.

Aki nem tud 164 ezer forintot kiadni egy balerinacipőre, annak marad az, hogy a boltban található barna árnyalatok között válogat – vagy a Twitteren puffog, hogy mégis, hogy meri Christian Louboutin azt a nevet adni a kollekciónak, hogy "Nudes for all", azaz "Testszín mindenkinek", amikor a legtöbb ember egyáltalán nem költ 600 dollárt cipőre.  

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta