OFFLINE

Melyik pasin jobb ugyanaz a bomber?

2016. március 22., kedd 08:44

Viszonylag kevésszer szerepelnek férfiak a Kinek áll jobban posztjainkban. Ennek két nagyon egyszerű oka van: vagy szmokingban/öltönyben jelennek meg, aminek már a látványától is kómába esünk, vagy olyan szerelésekben nyomulnak, amiknek annyira van közük egymásnak, mint almának a körtéhez. Most viszont jó hírrel szolgálhatunk: e heti posztunkba két páros is került, illetve Taylor Swift és Andreja Pejić.

Pasik Saint Laurent-ben

Keith Richardshoz és Justin Bieberhez egyszerre csengethetett a Saint Laurent postása, ugyanis mindketten ugyanazon a napon (egészen pontosan február 24-én) viselték a márka pálmafás bomberdzsekijét – ráadásul mindketten egy koncerten. A Rolling Stones gitárosa a Morumbi Stadionban játszott bandájával, a pezsgőszínű bomberhez pedig királykék inget, sötét nadrágot és egy szürke sportcipőt húzott fel.

Bieber a BRIT Awardsra ment el, ahol lenövését fekete baseball sapkával takarta és Richardshoz hasonlóan ő is egy sötét farmer mellett döntött. Lábaira mostanában divatos fehér slip-on került, nyakába pedig egy harmadik pillantásra is indokolatlan rózsafüzér. Ön áment mond Bieber szettjére?

Kin jobb?

 • 294
  Keith Richards
 • 191
  Justin Bieber

Srácok Louis Vuitton bomberben

A francia divatház piacra dobott egy olyan kabátot, aminek a márkáját nehezen lehetne eltitkolni. A fényes anyagból készült dzsekit kevés emberen tudjuk elképzelni és abban sem vagyunk biztosak, hogy a lenti párosnak is kivétel nélkül jól áll. Zayn Malik a márka 2016-os tavaszi-nyári bemutatójára vette fel még júniusban, a szettet pedig sötétkék nadrággal és fehér tornacipővel egészítette ki – utóbbiakat egyébként mi is elfogadnánk. 

Beckhamék legidősebb fia is egy fehér cipőt választott, azonban egy sötétszürke farmert vett fel hozzá, amikor február közepén elment az egyik bulira a Grammy után. Bár a szemüveg eléggé elvonja a tekintetünket, nem tudunk másra gondolni az arcát nézve, hogy olyan, mintha az anyja lenne csak rövid hajjal.

Kinek áll jobban a Louis Vuitton?

 • 115
  Zayn Malik
 • 275
  Brooklyn Beckham

Fesliccelt ruhában

Taylor Swiftben és Andreja Pejićben nemcsak az a közös, hogy mindkettejüknek hosszú lába van, de az is, hogy azokat nemrég egy Alexandre Vauthier couture estélyiben tették közszemlére. Swift a Vanity Fair hivatalos Oscar afterén jelent meg benne, a szettet pedig arany kiegészítőkkel (cipő, táska, nyaklánc) dobta fel. 

Pejić maradt a sötét kiegészítőknél: a cipője és a szőrös táskája is fekete volt. A haját hátratűzte – valljuk be, láttuk már ennél előnyösebb frizurával is. Az ő estélyijének dekoltázsa sokkal szolidabb volt és mivel a ruha nyakpántos volt, így nyakláncra semmi szüksége nem volt.

Döntsön, ki a jobb!

 • 362
  Taylor Swift
 • 78
  Andreja Pejić

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta