OFFLINE

Koppintáson kapták Ivanka Trumpot

2016. március 18., péntek 11:39

A firenzei Aquazzura kreatív igazgatója, Edgardo Osorio egyáltalán nem volt elragadtatva attól, hogy a republikánus elnökjelöltségre pályázó Donald Trump 34 éves lányának annyira megtetszett a márka egyik legnépszerűbb termékeként ismert Wild Thing szandál, hogy annak szinte pontos mását Hettie Heel néven ő is beépítette az általa vezetett cipő és táska márka legújabb kollekciójába - hívja fel a figyelmet az szemtelenségre a Vogue.

A fiatal tervező tehát érthető módon nem tapsolt örömében a Trump-féle rojtos szandál láttán. “ Az egyik legzavaróbb dolog a divatiparban az, ha valaki nyíltan lenyúlja a terveket és ez nem is izgatja. Szégyelld magad @ivankatrump!” – írta Osorio, aki a Balmain vezetőtervezőjével, Olivier Rousteinggel ellentétben semmi hízelgőt nem lát abban, ha valaki lekoppintja a saját szellemi termékét. Pedig akár büszke is lehetne arra, hogy az Aquazzura bokapántos, rojtos szandálját számos divatház gondolta újra az elmúlt időszakban.

A régebben modellkedéssel is próbálkozó milliárdosnőt nem először gyanúsítják meg lopással, 2011-ben már a New York-i székhelyű Derek Lam is megvádolta azzal, hogy gátlástalanul és szándékosan másolta le cipőit, mivel nagyon is tisztában volt azzal, hogy az Egyesült Államokban semmiféle szerzői jog nem védi a ruha és kiegészítő tervezőket. Edgardo Osorio azonban nem szeretné ennyiben hagyni az ügyet és tengerentúlon is szabadalmi jog alá kívánja helyeztetni az Olaszországban már levédett termékét.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta