OFFLINE

Caitlyn Jenner a M.A.C. új reklámarca

2016. március 2., szerda 17:15

Április hetedikétől lesz kapható a M.A.C. Cosmetics legújabb dobása, melyen a cég munkatársai nem mással dolgoztak együtt, mint a Kardashian-Jenner pereputty nemváltó olimpikonjával, Caitlyn Jennerrel, aki 'Finally Free' (Végre Szababon) névre keresztelte el a hétköznapi alkalmakra ajánlott rózsaszín árnyalatú rúzst, amiért 17 dollárt, 4847 forintot kérnek majd a márka webáruházában.

A Huffingtonpost.com információi szerint a 66 éves Jenner első nagy sminkkampányával a transznemű közösséget kívánja támogatni és bátorítani. „Végre szabadon jelenthetem be első közös munkámat a MAC Cosmetics-szel. Minden eladott Finally Free rúzzsal a fejlődő transznemű közösséget fogjuk támogatni. Áprilistól keressétek a boltokban!” – mondja a realitysztár a Transgender Initiative alapnak felajánlott összegről, melytől remélik, hogy javul majd a társadalmi igazságosság és a transzneműek megítélése és elfogadása a jövőben.

A kozmetikai márkának egyébként nem ez az első provokatív kampánya, tavaly például egy teltkarcsú hétköznapi arccal hívták fel magukra a figyelmet, de reklámoztak már nőnek öltözött férfival, az ismert transzvesztirával, RuPaullal, a számos plasztikai műtéten átesett Amanda Lepore-ral, valamint Miss Röfifel is. A Caitlyn Jennerrel való exkluzív interjúba, melyben többek között az elfogadásról, a valódi szépségről és azokról a nőkről beszél, akik inspirálják őt, ide kattintva olvashat bele.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta