OFFLINE

Március 16-án jön a Zara magyar webshopja

2016. február 23., kedd 18:57

zara.png

Egy olvasónk, Kata hívta fel a figyelmünket emailben arra, hogy a Zara honlapján szerepel a dátum, amikor megnyitják a magyar webshopot: ez pedig március 16-a. Előzmény: pár napja egy készülő poszt miatt látogattunk el a Bershka honlapjára, de az egyáltalán nem akart betölteni. Ezután a szintén Inditexhez tartozó Pull&Bear felé vettük az irányt, de a folyamatos újratöltésen kívül az sem bizonyult használhatónak. Akkor felmerült bennünk tippként, hogy követik a H&M tavalyi példáját és Magyarországra is kiterjesztik a webshopjukat – erre azóta egyre több jel utal.

Az egyik az, hogy a kezdőlapon található országlistából nemcsak Magyarország, de Szlovákia és Csehország is eltűnt. Ezt magyarázhatja az, hogy a házhoz rendelést nem kizárólag egy országra, hanem régióra terjesztik ki. Nézzék csak:

Hogy kicsit többet tudjunk, írtunk a Bershka hivatalos Facebook-oldalára (a Pull&Bearre nem lehet), ott pedig elég lerázós válaszokat kaptunk többszöri próbálkozás után is. „Az oldal megfelelően működik. Próbálta más eszközről?" – írták nekünk, a beszélgetéshez viszont később csatlakozott egy cseh lány is, aki elmondta, náluk sem működik az oldal. Később ugyanez a lány azt mondta, egy brnói üzletben azt mondták neki, hogy azért nem tölt be a honlap, mert a webshopot teszik alá.

Bershka FB.PNG
Fotó: Facebook

Kíváncsiak voltunk, hogy az itthoni üzletekben mit tudnak/mit szabad mondaniuk az alkalmazottaknak, ezért felhívtunk egyet. Kérdésünkre, miszerint van-e a Bershkának magyar webshopja, azt válaszolták, hogy „még nincs, de hónapokon belül várható".

A fentieket figyelembe véve ajánljuk lenti szavazóboxunkat, a témára visszatérünk, amint valami történik említett oldalakkal – próbálja ki, tud-e jósolni!

Lesz a Bershkának és a Pull&Bearnek magyar webshopja?

 • 216
  Tök egyértelmű, hogy igen.
 • 94
  Hát, a franc tudja.
 • 16
  Kizárt, miért lenne?
 • 80
  Kit érdekel?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta