OFFLINE

Kinek áll jobban: Grammy vs. Story-gála

2016. február 22., hétfő 14:38

Elég rendhagyó résszel jelentkezünk most, ugyanis az idei Grammy-díjátadón látható ruhákhoz kerestünk hasonmást a napokban megrendezett Story-gála szettjei közül. Nem volt annyira nehéz dolgunk: ugyanis külföldi és magyar celebnők is szeretik az egész testet beborító csipkét és a lábvillantós ruhákat is.  

Skylar Grey vs. Cinthya Dictator

Kin jobb a csipke?

 • 1427
  Skylar Grey
 • 390
  Cinthya Dictator

Szegény Skylar Grey-t a legtöbb oldal a legrosszabbul öltözöttek közé sorolta - lehet, hogy azért, mert elég sok mindent láttunk már, de mi azért nem véljük annyira tragikusnak a szettet. A fekete csipkéből és sifonból készült ruhát egyébként emberi fejek is díszítették (az egyik pont intim tájékon), a hangsúlyos nyakrész miatt láncot nem vett fel a celebnő, lábaira pedig - elég unalmas módon - fekete magassarkú szandál került.

Cinthya Dictator is a csipke mellett döntött, amikor ellátogatott a 2016-os Story-gálára. A nyaktól-talpig függönyhöz egy kalap is tartozott és kiegészítőkben sem volt hiány: orrkarika, Monroe-piercing, fülbevalók és több gyűrű is bekerült a szettbe. 

Vanessa Simmons vs. Horváth Éva

És a sárga?

 • 1263
  Simmons
 • 583
  Horváth

Következő párosunkban nemcsak az a közös, hogy mindketten egy sárgás estélyibe bújtak, de annak méretes sliccelése miatt a lábukat is közszemlére tették. Simmons egy spagettipántos, dombormintás, elég jelentőségteljesen dekoltált ruhát vett fel, amihez bár nem látszik, de barnás nude lakk cipőt vett fel. Egyetlen ékszert viselt (egy karkötőt) - azonban ne legyünk naivak: valószínűleg önmagában többet ér, mint az egyéves fizetésünk (mármint az egész szerkesztőségé összesen).

Horváth Éva Estor Sadat-ruhája sokkal lengébb volt, a mellekre pedig egy sor színes tükörgomb hívta fel a figyelmet. A szettet pezsgőszínű kistáskával, bronzos magassarkúval, számtalan kiegészítővel és szemhangsúlyos sminkkel egészítette ki.

Diane Gloster vs. Katy Perry

Ki jobb kottában?

 • 507
  Diane Gloster
 • 1290
  Katy Perry

Utolsó párosunk esetében nem az országok között, hanem időben utazunk: Diane Gloster ugyanis kísértetiesen hasonló szettet sütött el a mostani Grammy-n, mint Katy Perry két évvel ezelőtt. Gloster Tarik Ediz ruhakölteményét viselte, a kottamintás szoknyarészhez egy fekete öv és egy fehér felsőrész társult. A körmök is fehér színt kaptak, a smink pedig egészen szerethető.

Perry 2014-ben Valentinóban jelent meg a Grammy-n és nem akarjuk önt befolyásolni, de nekünk jobban bejön az ő verziója. A tüllös anyag tökéletes választás a ruhához, amit egyébként a (Diane Glosteréhez hasonlóan befont és) feltűzött haj hagyott érvényesülni. A pink körmökért külön piros (haha) pont jár, végre nem valami unalmas és semleges szín.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta