Kinek áll jobban: Grammy vs. Story-gála

Elég rendhagyó résszel jelentkezünk most, ugyanis az idei Grammy-díjátadón látható ruhákhoz kerestünk hasonmást a napokban megrendezett Story-gála szettjei közül. Nem volt annyira nehéz dolgunk: ugyanis külföldi és magyar celebnők is szeretik az egész testet beborító csipkét és a lábvillantós ruhákat is.  

Skylar Grey vs. Cinthya Dictator

Kin jobb a csipke?

Szegény Skylar Grey-t a legtöbb oldal a legrosszabbul öltözöttek közé sorolta - lehet, hogy azért, mert elég sok mindent láttunk már, de mi azért nem véljük annyira tragikusnak a szettet. A fekete csipkéből és sifonból készült ruhát egyébként emberi fejek is díszítették (az egyik pont intim tájékon), a hangsúlyos nyakrész miatt láncot nem vett fel a celebnő, lábaira pedig - elég unalmas módon - fekete magassarkú szandál került.

Cinthya Dictator is a csipke mellett döntött, amikor ellátogatott a 2016-os Story-gálára. A nyaktól-talpig függönyhöz egy kalap is tartozott és kiegészítőkben sem volt hiány: orrkarika, Monroe-piercing, fülbevalók és több gyűrű is bekerült a szettbe. 

Vanessa Simmons vs. Horváth Éva

És a sárga?

Következő párosunkban nemcsak az a közös, hogy mindketten egy sárgás estélyibe bújtak, de annak méretes sliccelése miatt a lábukat is közszemlére tették. Simmons egy spagettipántos, dombormintás, elég jelentőségteljesen dekoltált ruhát vett fel, amihez bár nem látszik, de barnás nude lakk cipőt vett fel. Egyetlen ékszert viselt (egy karkötőt) - azonban ne legyünk naivak: valószínűleg önmagában többet ér, mint az egyéves fizetésünk (mármint az egész szerkesztőségé összesen).

Horváth Éva Estor Sadat-ruhája sokkal lengébb volt, a mellekre pedig egy sor színes tükörgomb hívta fel a figyelmet. A szettet pezsgőszínű kistáskával, bronzos magassarkúval, számtalan kiegészítővel és szemhangsúlyos sminkkel egészítette ki.

Diane Gloster vs. Katy Perry

Ki jobb kottában?

Utolsó párosunk esetében nem az országok között, hanem időben utazunk: Diane Gloster ugyanis kísértetiesen hasonló szettet sütött el a mostani Grammy-n, mint Katy Perry két évvel ezelőtt. Gloster Tarik Ediz ruhakölteményét viselte, a kottamintás szoknyarészhez egy fekete öv és egy fehér felsőrész társult. A körmök is fehér színt kaptak, a smink pedig egészen szerethető.

Perry 2014-ben Valentinóban jelent meg a Grammy-n és nem akarjuk önt befolyásolni, de nekünk jobban bejön az ő verziója. A tüllös anyag tökéletes választás a ruhához, amit egyébként a (Diane Glosteréhez hasonlóan befont és) feltűzött haj hagyott érvényesülni. A pink körmökért külön piros (haha) pont jár, végre nem valami unalmas és semleges szín.

Oszd meg másokkal is!
Mustra