OFFLINE

Ki volt az Opera estély legjobban öltözöttje?

2016. február 8., hétfő 10:53 |

Szombat este az Operában rendezték meg a Shakespeare estélyt, mely eredetileg bálnak indult, de aztán változott a dress code és a program is. Sajnálatos módon a celebek kihagyták a rendezvényt, alig néhányan tűntek fel a színen, akik viszont igen, azokat elkaptuk egy fotó erejéig. Jól látszik, hogy nem volt egységes az öltözék, volt aki estélyiben érkezett, más pedig elegendőnek tartotta a koktélruhát is. Arra kérjük önöket, nézzék meg a képeket, és döntsék el a cikk végén található szavazóboxban, hogy ki öltözött fel legjobban az eseményre!

Lakatos Márk

Az este stylistja általában igyekszik érdekesen felöltözni, a meghökkentő darabok sem idegenek tőle. Ennek ellenére betartotta a dress code-ot, Robert Maartól származó szmokingkabátja színében és textúrájában tér el a megszokottól.

Rogán Cecília

Rogán Antal felesége szereti megmutatni magát, nem is tiltakozott, amikor elkaptuk egy pózolás erejéig. Rogán Benes Anita és a Daalarna mellett tette le a voksát, a szoknya és a táska harmóniája tagadhatatlan, a sötét felső pedig a látványos szoknyára (és az áttetsző melltartóra) tereli a figyelmet. A haja egyenesen omlik le, talán egy laza konty jobban kiemelte volna a nyakát.

Rost Andrea

A világhírű operaénekesnő Nagy Orsolya tervező estélyi overállját viselte, egy Gucci szandált, Louis Vuitton táskát, és saját tervezésű brossát passzintotta hozzá. Nincs ehhez mit hozzátenni, merész választásnak tűnt elsőre a táska színe, de harmonizál a cipővel, a végeredmény pedig alant látható.

Győrfi Pál és neje

A mindig jólöltözött szóvivő odafigyelt arra, hogy nejével is harmonizáljon az öltözéke. Győrfi ragaszkodott a hagyományos szmokinghoz, neje Art'z modell estélyiben érkezett, melynek rafinált mintája hangsúlyozza alakját.

Vágó Réka

A cipőtervező egy Dora Abodi szettben érkezett, melyhez nem meglepő módon saját cipőjét húzta fel. A harisnyamentesség bátor döntés volt, de nyitott orrú cipővel kétségkivül bénán nézett volna ki egy harisnya. Vágó ékszert egyáltalán nem visel, a ruha erőteljes mintája úgyis elterelte volna róluk a figyelmet.

Coleen Bell

A Magyarországra delegált amerikai nagykövet asszony egy egyszerű szabásvonalú de fantasztikusan elegáns ruhában érkezett, melyhez egy vékony pántos szandált vett fel. Fülbevaló, gyűrű és visszafogott körömlakk jellemzi a nagykövet asszonyt, aki tökéletesen mérte fel, mi passzol az eseményhez.

Winkler Nóra

A műsorvezető az estélyen árverezésvezetőként is jelen volt, ő vezette a jótékonysági árverést. Ez után sikerült elkapnunk őt. Ő a Silka kollekciójából választott, egyszerű fekete cipőt és harisnyát vett fel, ékszer helyett pedig rúzsával és körömlakkjával dobta fel a szettet.

Ki a legjobban öltözött?

 • 3101
  Lakatos Márk
 • 1940
  Rogán Cecília
 • 727
  Rost Andrea
 • 1631
  Győrfi Pál és neje
 • 900
  Vágó Réka
 • 5431
  Coleen Bell
 • 1968
  Winkler Nóra

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta