Egy 16 vagy 43 évesen jobb a Stella McCartney?

Január 12-én bemutatót tartott Stella McCartney, ahova természetesen több hírességet is meghívott. Köztük volt a Mad Men színésznője, Kiernan Shipka és Selma Blair is – mindketten a tervezőnő ruháját választották. Adta magát a helyzet, hogy megszavaztassuk, melyikükön mutat jobban. Amennyiben hiányolta Anna Dello Russót, úgy jó hírünk van: Dita von Teese-en és ikertestvérén kívül ő is bekerült a válogatásunkba!

Kiernan Shipka vs. Selma Blair

Ki a jobb?

Shipka és Blair is részt vettek Stella McCartney január 12-i prezentációján, ahová a tervezőnőtől választottak egy-egy szettet. A 16 éves Shipka egy rövidebb fazon mellett döntött és mivel nem tartozik a legmagasabb hírességek közé (157 centiméter), így nem meglepő módon egy magassarkú mellett döntött. A metálos lábbelin két bojt is helyet kapott, ami bennünk nem feltétlenül kelt minőségi hatást, és az uzsonnásdoboz táskától sem vagyunk teljesen elalélva. (Utóbbi egyébként a kockás terítő szoknya mellett úgy néz ki, mintha piknikezni ment volna valaki.) A körmét egyébként nem festette ki, a haját kedveljük, a sminkje pedig úgy néz ki, mint egy átlagos 16 évesé, semmi különös. 

Selma Blair egy hosszabb fazonú ruhát választott, és bár a mintakeverése finoman szólva sem lopta be magát a szívünkbe, elképesztően jól mutat a celebnő testén. Blair hagyta érvényesülni a ruhát azzal, hogy felkötötte a haját, a sminkjéből pedig csak az erősen kihúzott szemeket vennénk ki, amúgy nagyon szép az is.

Dita Von Teese vs. Kacey Musgraves

És közülük?

Következő párosunk tagjai annyira hasonlítanak egymásra, hogy többször ellenőriznünk kellett, nehogy véletlenül ugyanarról a celebnőről töltsünk le két képet. Bal oldalon Dita Von Teese látható még 2012-ben, amikor Londonban bemutatta legújabb illatát. Dita akkor a hófehér bőréhez és fekete alakjához tökéletesen passzoló smaragdzöld Hervé Léger-estélyit vett fel. Bár a jellegzetes felsőrész nem sokat bízott a fantáziára, érdemes koncentrálni a manikűrre és az ékszerválasztásra is, ugyanis mindkettő tökéletes.

Kacey Musgraves hajával és szaténruhájával nemcsak Dita von Teese-t, de a régi hollywoodi glamúrt is megidézte tavaly, amikor ellátogatott a CMA díjátadójára. Egymáshoz passzoló gyűrű-fülbevaló kombinációt vett fel, táskát pedig nem cipelt magával.

Anna Dello Russo vs. Padma Lakshmi

Kinek áll jobban?

Rég láttuk Anna Dello Russót, így megörültünk, amikor neki is találtunk egy ikertornyot. Russo tavaly látogatott el a Chanel bemutatójára, ahova egy elég feltűnő poncsón kívül még jó pár dolgot magára aggatott - például egy kamion alakú táskát. Nem tudjuk, hogy az eklektikus szetten ront vagy javít a fekete konyhásnéni cipő, mindenesetre a divatikon azt húzott a lábaira. Fülébe Dior-fülbevaló, ajkaira fukszia rúzs, a fejére pedig a Dior napszemüvege került.

Padma Lakshmit a New York-i lakásának közelében fotózták le, amikor hasonló poncsóban nyomult pár héttel Russo után. Ő egy kicsit jobban visszafogta magát: fekete farmert és ugyanilyen színű csizmát vett fel hozzá. Kezében egy rózsacsokrot cipelt, a rojtokat viszont valószínűleg szereti, mert a táskájáról is lógott pár száz. Fejére aviátor napszemüveg került, ami még mindig nem mutat valami jól a nőkön, de ő tudja.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek