OFFLINE

Van ám élet a feketén túl is!

2015. október 20., kedd 15:46

Amint beköszönt az ősz, az utcákat ellepi a sötétség: és nemcsak azért, mert kevesebb a napsütéses órák száma, de azért is, mert a legtöbben nem gondolkodnak más színben a feketén kívül, ha a hidegebb hónapok öltözködéséről van szó. Pedig úgy is összeválogathatunk szetteket, hogy ne nézzünk ki papagájnak – a titok igazából csak a tónusokban rejlik. Három olyan szettet készítettünk, amelynek segítségével bemutatjuk, hogy lehet kreatívan is öltözni az év végén.

Burgundi és tengerészkék

A tengerészkék minden évszakban megállja a helyét, a burgundi viszont tipikusan az az árnyalat, amit őszi színnek tudnak be a szakértők. Bár két hangsúlyos színről van szó, az a jó bennük, hogy számos másikat is elbírnak, így nyugodtan vehetünk fel hozzá drapp, barna, világoskék, de akár szürke ruhadarabokat (vagy cipőt) is. Mi most utóbbi mellett döntöttünk.

Pulóver - 7995 Ft (Bershka), Nadrág - 8990 Ft (H&M), Cipő - 40 font (ASOS)
Pulóver - 7995 Ft (Bershka), Nadrág - 8990 Ft (H&M), Cipő - 40 font (ASOS)
Fotó: reklámfotó

Tipp: ha nem áll jól önnek a burgundi felső, akkor viselje ezt a színt nadrágként, amihez vegyen fel egy kék inget!

Sötétkék és sötétzöld

Talán ez az a színkombináció, ami a legkevesebb embernek jön be és amitől a legtöbben ódzkodnak – szerintünk feleslegesen. A "titok" itt is az, hogy egymáshoz nagyon közel álló, lehetőleg mély tónusú ruhadarabokat kell összeválogatni. Az előző pároshoz hasonlóan ehhez is elég sok szín passzol – legyen szó a barnás vagy földes árnyalatokról, esetleg (példánknál maradva) a sötétbordóról/burgundiról.

Ing - 3990 Ft (H&M), Nadrág - 8995 Ft (MangoOutlet), Bakancs - 25.995 Ft (Zara)
Ing - 3990 Ft (H&M), Nadrág - 8995 Ft (MangoOutlet), Bakancs - 25.995 Ft (Zara)
Fotó: reklámfotó

Teveszín és világoskék

A három szett közül talán ez a leginkább befogadható: a homokszínű kabát annyira népszerű lett 2015-re, hogy nincs olyan üzlet, ahol ne futhatna bele. Ehhez pedig a legtöbben farmert húznak fel, amivel nincs is baj, ugyanis a sötétebb és a világosabb változatokkal is remekül mutat. A szürke ezzel a párossal is működik – egyébként ez a szín a legjobb választás, ha kicsit szabadulna a feketétől, de fél, hogy az "utód" is illik-e azokba a szettekbe, amiket régen viselt.

Kabát - 42.995 Ft (Zara), Farmer - 9995 Ft (Mango Man), Póló - 1795 Ft (Bershka)
Kabát - 42.995 Ft (Zara), Farmer - 9995 Ft (Mango Man), Póló - 1795 Ft (Bershka)
Fotó: reklámfotó

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta