OFFLINE

Britney Spears vagy Ashley Tisdale szebb pinkben?

2015. október 5., hétfő 15:29

A 70-es évekkel együtt nemcsak a trapéz, de a palazzo nadrágok is visszatérnek a divatba lassan: ezt a sejtésünket igazolja egy közelmúltbeli rendezvény is, ahova Minka Kelly és Vanessa Hudgens is ilyen ruhadarabban érkezett. Diane Kruger és Erin Andrews is a bővebb nadrágszár mellett tették le voksukat, Britney Spears viszont maradt a jól bevált pink miniruhánál: ismét önnek kell döntenie, hogy kinek áll jobban a bő fazonú nadrág, a bogyó színű overál vagy a dekoltált rózsaszín ruha!

Ujjatlan overál

Kin jobb?

 • 583
  Diane Kruger
 • 664
  Erin Andrews

Azt hittük, végleg búcsút inthetünk már az itt-ott kivágott ruhadaraboknak, de úgy látszik, még nem. Ezt bizonyítja az is, hogy Diane Kruger nemrég egy sötét málnaszínű darabban látogatott el a 72. Velencei Filmfesztivál nyitóvacsorájára. A Cushnie Et Ochs ruhadarabhoz egy fekete magassarkút és egy aranyszínű fémclutchot vett fel, haját pedig feltűzte, hogy még jobban érvényesülhessen a ruha. Nekünk azonban az összeállításból talán leginkább a színésznő sminkje tetszik.

Erin Andrews az Amazon egyik rendezvényére látogatott el hasonló overálban, ő azonban inkább a lábán viselt aranyat egy magassarkú szandál képében. Kiegészítők közül csak egy karperecet és egy decens nyakláncot viselt – a smink és a frizura összhangját itt is ki kell emelnünk, annyira jól sikerült.

Palazzo nadrág

És a nadrág?

 • 488
  Minka Kelly
 • 744
  Vanessa Hudgens

A következő képpár szereplőiben nemcsak az a közös, hogy palazzo nadrágot viseltek, de mindketten ugyanazon az eseményen. Kínos pillanatokról azonban szó nincs, mert míg Minka Kelly egy éjkék darabot, addig Vanessa Hudgens egy téglaszínűt húzott magára. Kelly bézses magas sarkú szandált, egy teljesen egyszerű fehér felsőt és bizsunak kinéző kiegészítőket vett fel hozzá. A pipacs rúzs nekünk annyira nem illik az összképbe, de ez legyen a mi gondunk.

Hudgens is egy fehér felsőt (egészen pontosan egy blúzt) vett fel hozzá és ez a fotó álljon itt példaképpen azoknak, akik azt mondják, ez a nadrág csak a magas embereknek áll jól: a színésznő ugyanis mindössze 155 centiméter. Ugye, hogy nem látszik? Azért, mert minden a fazonon múlik! A szettet egyébként egy mutatós Céline-táskával, aranyra festett körmökkel, hangsúlyos fülbevalóval és megszámlálhatatlan gyűrűvel egészítette ki.

Rózsaszín ruha

Kinek áll jobban?

 • 515
  Britney Spears
 • 855
  Ashley Tisdale

A végére egy tálalástól függően közepesen lotyós rózsaszín ruhát hagytunk. A "mutatok is, meg nem is" elven működő darabot Britney Spears az X-faktor második évadának válogatójára vette fel és valamiért egy fekete, platformos magassarkút választott hozzá. (Annyi más színnel működne, miért pont ezt kellett?!) A kiegészítőket olyan szinten nem túlozta el, hogy egyáltalán nem vett fel semmit – így viszont minden figyelem a besütött hajára és a menhelyi kiskutya szemsminkre terelődhet.

Ashley Tisdale a Mizumi eseményére vett fel egy hasonló darabot. A platformról ő sem bírt lemondani, igaz, ő egy szürkés-bézs darabot húzott a lábaira. Spearsszel szemben ő nem hagyta otthon a kiegészítőket: a gyűrűkön kívül még egy aranyórát is felvett. Úgy tűnik, őt is elérte a 70-es évek láz: egy szürke színű rojtos hasítottbőr válltáskát vitt magával. Nos, szavazzon, kinek áll jobban?

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta