OFFLINE

Próbálta már a norvég hot dogot?

2015. június 16., kedd 09:50

Azt htte, a hot dog megáll ott, hogy egy kiflibe virslit tesz és nyom rá mustárt? A FoodRepublic oldalán bukkantunk rá egy érdekes infografikára, ami azt mutatja be, hogyan is néz ki ez az étel más országokban vagy városokban – legyen szó New York hagymás verziójáról vagy a japánok polip alakú virslijéről.

A miénk leginkább a cseh változhathoz hasonlít, de érdekes lehet még a norvégoké is: ők tortillába csavarják a húst. Azon pedig ugye nem lepődik meg, hogy a franciák bagett formájában fogyasztják? Kattintson a lenti képre és nézze meg a másik 31 hot dogot is!

clk
Fotó: FoodRepublic
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta