OFFLINE

Így hordja a szezon trendjeit Kendall Jenner

2015. május 17., vasárnap 19:02

Nemrég megmutattuk, hogy hogyan szárnyalja túl öltözködésével Kim Kardashiant kishúga, a modellvilágban egyre menőbb névnek számító Kendall Jenner, aki jól láthatóan a tavaszi szezonban sem ült a babérjain és szinte az összes valamirevaló divateseményen megfordult New Yorktól Londonon át Párizsig. A marieclaire.com legújabb gyűjtése rámutat arra, hogy az alig 19 éves celeblány mennyire kikupálódott az elmúlt időszakban, aminek köszönhetően egyre kifinomultabban válogatja meg hétköznapi szereléseit és estélyi ruháit.

A trendeket egyre inkább diktáló, mint követő Jenner egyik kedvenc alapdarabja a haspóló lett, ilyen falatnyi darabban számos helyen megfordult az elmúlt hónapokban. Csíkos haspólóban és a szetthez tartozó háromnegyedes nadrágszoknyában érkezett nemrég egy Los Angeles-i ebédre, a nyárias összeállítást pedig egy Sophia Webster szandállal tette tökéletessé. Rihanna menő New York-i afterbulijára is egy kígyómintás haspólóban érkezett, amit egy rozsdaárnyalatú, magasított derekú bőrszoknyával viselt a MET gála után tartott összejövetelen.

Jenner kosármeccsre sem jár játszósruhában, a Clippers játékát egy Sophia Webster által tervezett gladiátorszandálban, szuperrövid farmersortban, fehér haspólóban és egy jól szabott fekete átmeneti kabátban ülte végig, de haspólóban pózolt a Topshop Unique londoni bemutatóján is, a felsőt akkor egy magasított derekú világoskék pantallóval és bézs színű kabáttal tette nőiessé.

Bár a fiatal modell időnként kissé koravénnek tűnik, azért a luxusházak estélyiruhái még így is jól festenek rajta a vörös szőnyeges rendezvényeken. Legutóbb Calvin Klein zöld estélyiében villantott mellet a Met Gálán, azelőtt pedig Romona Keveza élénkpiros kreációjában mutatta meg hosszú combjait, de emlékezetes volt az a mélyen dekoltált csipkealjú estélyi ruha is, amiben a GQ és Giorgio Armani által szervezett Grammy afterbulira érkezett kora tavasszal. Nézze meg a galériában, hogy milyen figyelemfelkeltő összeállításokkal hívta fel magára a fotósok figyelmét Kendall Jenner világszerte!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta