OFFLINE

Nézze meg, hogy miben mentek férjhez a hírességek 50-60 évvel ezelőtt

2015. május 9., szombat 10:14

Nemrég mutatták be a 2016-os tavaszi-nyári menyasszonyi ruhatrendeket, amin felbuzdulva a style.com szerkesztői összegyűjtötték, hogy milyen ruhakölteményekben mondták ki a boldogító igent a harmincas, ötvenes vagy éppen a hetvenes években ismerté vált hírességek. A szebbnél-szebb ruhák nagy részét természetesen még ma is szívesen viselnénk, hiszen a válogatásban szereplő darabok nagyrésze a mai napig nem kopott ki a divatból. Nézze meg a hajtás után, hogy miben ment férjhez egy windsori hercegnő 79 évvel ezelőtt és hogy hogyan festett Elizabeth Taylor, vagy éppen Audrey Hepburn a nagy napon!

Míg a windsori herceg és hercegné egy klasszikus szertartást tartott 1936-ban, addig Amerikában már divatban voltak a designer menyasszonyi ruhák, így Elizabeth Taylor egy Helen Rose által tervezett ruhában ment hozzá Conrad Hiltonhoz 1950-ben, Jacqueline Kennedy egy Ann Lowe kreációban házasodott be a Kennedy családba, Audrey Hepburn pedig egy Balmain darabban mondta ki a boldogító igent Mel Ferrernek. Grace Kelly igazi dívaként, egy Helen Rose ruhában ment hozzá a monacói herceghez 1956-ban.

A hatvanas években jól láthatóan már divatban voltak a merészebb esküvői ruhák, sőt senki nem döbbent le azon sem,ha valaki egy exkluzívabb fazonú vagy túl rövid kreálmányban állt az oltár elé választottjával. Ebben az évtizedben ment hozzá Catherine Deneuve a világhírű fotóshoz, David Baileyhez, Mia Farrow Frank Sinatrához, Priscilla Presley Elvis Presleyhez vagy Sharon Tate Roman Polanskihoz.

A hetvenes években sem maradtunk sztárlagzik nélkül, Mick Jagger 1971-ben vette el nicaraguai származású modell barátnőjét, Bianca Jaggert, aki egy nem mindennapi, mélyen dekoltált Saint Laurent összeállításban mondott igent a zenésznek. Kapósak voltak a rocksztárok, Faye Dunaway Peter Wolfot csábította az oltár elé, míg Lou Reed fejét Sylvia Morales, Ron Woodét Jo Howard kötötte be. Az egyik leggiccsesebb összejövetelt kétségkívül a Duran Duranból ismert Nick Rhodes és Julie Anne Friedman tartották 1984-ben. Nézze meg a galériában, hogy milyen szerelésekben házasodtak a gazdagok és szépek pár évtizeddel ezelőtt!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta