OFFLINE

Világhírű modellekkel került egy listára Palvin Barbara

2014. december 26., péntek 12:29

A Tumblr a napokban nyilvánosságra hozta szokásos éves statisztikáját arról, hogy kik voltak az oldal, valamint az internet legfelkapottabb modelljei 2014-ben. A platform által közzétett eredmény meglepte a blog- és divatszférát, ugyanis a húszas lista első helyezettje Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner lett – számolt be a dailymail.co.uk. a Tumblr listájáról, melyet az alapján állítottak össze a szakemberek, hogy mely modellt hányan reblogolták, osztották meg, hány millió hozzászólást kaptak, mennyivel nőtt a webes forgalmuk és ezzel párhuzamosan követőik száma a Tumblren és az Instagramon.

A 19 éves modellt egyébként újdonsült kebelbarátnője, Cara Delevingne követi sorban, aki olyan fehérneműmodelleket utasított maga mögé, mint Candice Swanepoel vagy Miranda Kerr. Természetesen nem csúsztak le a listáról olyan ikonikus szupermodellek sem, mint Kate Moss és Naomi Campbell, de még ennél is meglepőbb, hogy az 5. helyen végzett Moss-t Palvin Barbara követi a sorban. A modellek mellé egyébként még olyan ismert társasági személyiségek is bekerültek, mint a 42 éves burleszk-táncos, Dita Von Teese, vagy a jó csajként emlegetett Alexa Chung.

Jennerre valóban felfigyelt az internet, az Instagramon 16,8 millió, a Twitteren pedig 9 millió követője van és több százezren osztják meg a képeit naponta, ahogy az oldalt rendszeresen használó Cara Delevingne élete is nyitott könyv a követői számára. A celebgyerekből A-listás modellé cseperedett Kendall az elmúlt két szezonban mindent megtett annak érdekében, hogy felfigyeljenek rá a szakmában. Végigsétált a legmeghatározóbb divatházak kifutóin, ami után már borítékolható volt, hogy az aktuális kampányokban is viszontlátjuk majd. Így lett többek között a Balmain, a Chanel, valamint az Estée Lauder arca, akik olyan világsztárokat cseréltek le a valóságshow-sztárra, mint Gwyneth Paltrow vagy Elizabeth Hurley.

„Minden bizonnyal két külön világ. Úgy érzem magam, mint Hannah Montana, de azért szórakoztató” – hasonlította össze a valóságshow világát a kifutóéval Jenner egy New York Timesnak adott interjújában. Nézze meg a galériában azokat a közösségi oldalakat profin használó modelleket, akik a felkerültek a húszas listára az idei évben! Ha nem elégszik meg a galériában felsorolt helyezésekkel, ide kattintva megnézheti, ki hányadik lett!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta