Világhírű modellekkel került egy listára Palvin Barbara

A Tumblr a napokban nyilvánosságra hozta szokásos éves statisztikáját arról, hogy kik voltak az oldal, valamint az internet legfelkapottabb modelljei 2014-ben. A platform által közzétett eredmény meglepte a blog- és divatszférát, ugyanis a húszas lista első helyezettje Kim Kardashian féltestvére, Kendall Jenner lett – számolt be a dailymail.co.uk. a Tumblr listájáról, melyet az alapján állítottak össze a szakemberek, hogy mely modellt hányan reblogolták, osztották meg, hány millió hozzászólást kaptak, mennyivel nőtt a webes forgalmuk és ezzel párhuzamosan követőik száma a Tumblren és az Instagramon.

A 19 éves modellt egyébként újdonsült kebelbarátnője, Cara Delevingne követi sorban, aki olyan fehérneműmodelleket utasított maga mögé, mint Candice Swanepoel vagy Miranda Kerr. Természetesen nem csúsztak le a listáról olyan ikonikus szupermodellek sem, mint Kate Moss és Naomi Campbell, de még ennél is meglepőbb, hogy az 5. helyen végzett Moss-t Palvin Barbara követi a sorban. A modellek mellé egyébként még olyan ismert társasági személyiségek is bekerültek, mint a 42 éves burleszk-táncos, Dita Von Teese, vagy a jó csajként emlegetett Alexa Chung.

Jennerre valóban felfigyelt az internet, az Instagramon 16,8 millió, a Twitteren pedig 9 millió követője van és több százezren osztják meg a képeit naponta, ahogy az oldalt rendszeresen használó Cara Delevingne élete is nyitott könyv a követői számára. A celebgyerekből A-listás modellé cseperedett Kendall az elmúlt két szezonban mindent megtett annak érdekében, hogy felfigyeljenek rá a szakmában. Végigsétált a legmeghatározóbb divatházak kifutóin, ami után már borítékolható volt, hogy az aktuális kampányokban is viszontlátjuk majd. Így lett többek között a Balmain, a Chanel, valamint az Estée Lauder arca, akik olyan világsztárokat cseréltek le a valóságshow-sztárra, mint Gwyneth Paltrow vagy Elizabeth Hurley.

„Minden bizonnyal két külön világ. Úgy érzem magam, mint Hannah Montana, de azért szórakoztató” – hasonlította össze a valóságshow világát a kifutóéval Jenner egy New York Timesnak adott interjújában. Nézze meg a galériában azokat a közösségi oldalakat profin használó modelleket, akik a felkerültek a húszas listára az idei évben! Ha nem elégszik meg a galériában felsorolt helyezésekkel, ide kattintva megnézheti, ki hányadik lett!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra