OFFLINE

Kötött kajasapka: menő vagy ciki?

2014. december 13., szombat 19:00

Ön is unja már, hogy a boltok polcain csak unalmas pompomos, tinédzsereknek való, vagy ribis-flitteres sapkákat találni? Emiatt sokszor úgy dönt, inkább fagyjon le a füle, de ezeket fel nem veszi? Ha szereti a humort és a hasát, van egy jó hírünk: az Instagramon Chiliphilly néven ismert, Melbourne-ben élő művész, Phil Ferguson megtalálta a módját, hogyan ötvözze ezt a két szenvedélyét. „Az étel magától értetődő téma volt, amikor ihletet kerestem a sapkák elkészítéséhez” – írta a HuffingtonPostnak küldött emailjében. „Színesek, vidámak, egyszerű formájuk van és ha Melbourne-ben sétálsz, mást sem látsz, csak kaját” – indokolta döntését Ferguson.

Úgy látszik, a művész nem ismer határt, ha a divatos étkekről van szó: eddigi 19 fotóján helyet kapott a hotdog, a sushi, a fánk és a ham n' eggs is. „A legtöbb fejtörést a hamburger okozta. Az idő nagy részét az vette el, hogy kitaláljam, hogy is készítsem el. Miután ez megvolt, egész gyorsan haladt a munka” – mondta. És hogy vajon viseli-e a házon kívül is a kötött ételsapkákat? „Még nem. Tudom, hogyszer majd utcára is felveszem őket, de jelenleg rettegek attól, hogy tönkreteszik őket” – magyarázta.

Ön felvenné emberek közé? Ha igen, nyomjon a MENŐ gombra, ha kizártnak tartja, kattintson egy CIKI-t!

A photo posted by Phil Ferguson (@chiliphilly) on

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
1186 szavazat 950 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta