OFFLINE

A feketékre buknak a celebnők

2014. december 8., hétfő 09:48

A fekete ruha (legyen „kis” vagy éppen „nagy”) sokszor életmentő lehet. Tudják ezt jól a celebek, hiszen a legtöbbször ők is biztosra játszanak és a ruha színével nem, maximum annak anyagával vagy mintájával kísérleteznek. Emiatt döntöttünk úgy, hogy mai Kinek áll jobban? posztunkban olyan hírességeket mutatunk, akik a közelmúltban a fekete ruhát játszották be a vörös szőnyegen – legyen szó testrészeket diszkréten villantó vagy lila díszítésekkel kirakott darabokról.

Charlize Theron vs. Francesca Eastwood

Kin jobb a fekete?

 • 830
  Charlize Theron
 • 83
  Fransesca Eastwood

Charlize Theron egy térd felett végződő fekete miniruhát vett fel, aminek az érdekessége a fehér-átlátszó hálós toldásokban rejlett. A trükknek köszönhetően Theront optikailag karcsúsította a ruha – nem mintha egyébként szüksége lenne csalásra. Kicsit bánjuk, hogy nem volt merészebb és egy fekete magassarkú cipő mellett döntött, mert amúgy a sminkje, a frizurája és a decens fülbevalója is ötcsillagos volt.

Fransesca Eastwood ruhája hasonló volt, csak egy kicsit hosszabb és a toldások úgy tűnnek, mintha nejlonharisnyából készültek volna. Emiatt kicsit olcsó az összhatás, és ezen az öreges „színházbajárós” batyu sem segít. Az októberi eseményre mi egyébként - a karon található kék-zöld foltok miatt - inkább valamilyen hosszúujjú estélyit választottunk volna.

Alessandra Ambrosio vs. Kendall Jenner

Melyik kötözött celeb jobb?

 • 768
  Alessandra Ambrosio
 • 110
  Kendall Jenner

Alessandra Ambrosio nemrég még Kim Kardashian mellkidobását másolta, egy héttel ezelőtt pedig a nagyszabású Victoria's Secret show kifutóján lejtett végig. Előtte szerencsére arra is volt ideje, hogy a pink szőnyegen megmutassa magát egy fekete Balmain-ruhában, amihez ugyanilyen színű tűsarkút húzott. A szettet ezüstékszerekkel turbózta fel, viszont ezt csak később vettük észre: a fába szorult ikrek elvonták a figyelmünket.

A „koppintott” Kardashian féltestvérén egyébként ugyanezt a ruhát láthattuk, amikor szeptember végén a Balmain kifutóján vonult modellként. Rá fekete-áttetsző-arany plasztikkarkötőt nyakláncot, illetve hasonló színekben játszó fűzős nyitott orrú bokacsizmát adtak, a haját pedig hátranyalták.

Heidi Klum vs. Madonna

A Versace jobb

 • 338
  Heidi Klumon
 • 507
  Madonnán

Legszürreálisabb párosunkat az ex-modell Heidi Klum és a popikon Madonna alkotják. Klum az American Music Awards-ra tipegett el ebben a Versace valamiben ruhában, ami egyébként egy fekete rongy, amit sikerült még olcsóbbá tenni ezzel a kilapított diszkógömb toldással. A cipőt inkább nem is minősítjük, olyan szinteken igénytelen, a lenőtt hajon sajnos az összefogás sem segít – ami egyébként a celebnő arckifejezését nézve valószínűleg túl szorosra sikerült.

Úgy tűnik, valamilyen érthetetlen módon Donatella Versace fantáziát látott Madonnában – fel is érte gyorsan, hogy legyen a tavaszi kollekció reklámarca. Az olasz tervező tavaly egyébként a hasonmásává maszkírozott Lady Gagával borult össze, hasonlóan minőségi lett akkor is a végeredmény. A poplady sajnos csak derékig és fekete-fehérben látszik, emiatt valószínűleg hátrányból indul a modellel szemben. Vagy mégsem? Ön dönt!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta