OFFLINE

Musicales rövidfilmet rendezett Lagerfeld

2014. december 2., kedd 13:44

A Chanel tervezője 7 perces, szürreális musical-kisfilmet rendezett Pharrell Williamsszel, Cara Delvingne-nyel és Geraldine Chaplinnel. A meglepő nem is az, hogy az alkotásnak nem sok értelme van szép ruhák mutogatásán túl, hanem az, hogy Cara Delevingne remekül énekel – szinte még jobban, mint Pharrell Williams, akivel hosszan keringőznek a meseszerű rövidfilmben, mely egy puccos osztrák hotelben játszódik.

A címe Reincarnation, azaz reinkarnáció: hamar világossá válik, hogy Cara Delevingne Erzsébet királyné újjászületése (a Sissi-rajongók most azért biztos a szívükhöz kapnak), Williams pedig Ferenc Józsefet testesíti meg a sztoriban. A tetovált Delevingne, azaz Sissi pajkos pincérnőt alakít, Pharrell Williams pedig a liftesfiú szerepében tetszeleg.

Geraldine Chaplin az idős Coco Chanelt játssza, akinek feltűnik a liftesfiú zakója és tulajdonképp ennyi a lényeg: a zárójelenetben ugyanis irigykedve kérdi Williamst, honnan van a kiskabát, mire az azt válaszolja, személyre szabott, erre Chanel jelentőségteljesen kijelenti: akkor ő is készít egy ilyet magának. Közben azért még éjfélt üt az óra és így teret kap az énekes-modell páros, hogy hosszan énekeljenek a kékes fényben.

A style.com azt írja, a rövidfilmet egy ikonikus Chanel-blézer története inspirálta és nem véletlen, hogy pont most készült el: a Chanel 2014-15-ös Métiers d’Art kollekcióját ugyanis kedd – azaz ma – este mutatják be Salzburgban, és ezt a szösszenetet ott fogják levetíteni a show előtt. A kisfilm tökéletes lehetőség volt Lagerfeld számára, hogy kibontakozhasson egy művészi együttműködés közte és régi jóbarátja, Pharrell Williams között: a rongyosra játszott Happy-ért felelős Williams írta a filmben elhangzó "CC The World" című dalt, és ő lesz a Paris-Salzburg 2014/15 Métiers d'art Chanel kampány arca is, a nemrég év modelljévé választott Cara Delevingne-nyel együtt.

Ha érdekli, hogyan készült a Lagerfeld-film, itt megnézheti!

clk
 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta