OFFLINE

5 millióért öltözhet kis hableánynak

2014. október 23., csütörtök 20:01

Természetesen nem csak Alexander Wang látványos edzőcipős táskájára lehetett már ősszel lecsapni a modaoperandi.com oldalán, hanem a Rodarte testvérek, Laura és Kate Mulleavy legújabb kollekciójára is, melyet ezúttal nem a Star Wars, a Trónok harca vagy az Óz a csodák csodája karakterek, hanem a kis hableány sztorija ihletett – írja a fashionista.com az akár egy autó árába is fájó, minőségi kivitelezéssel készült darabokról.

Bár a divatház kollekciói sosem tartoztak a megfizethető kategóriába, többen mégis meglepődtek a Rodarte ready-to-wear kollekciójának árai láttán. A Swarovski-kristályokkal kirakott, csipkével, gyöngyökkel és flitterekkel felcicomázott „Sellő” ruhák árai például 21.850 dollárról (5.2 millió forint) indulnak annak ellenére, hogy nem couture ruháknak szánták azokat. A tollakkal feldíszített puccos ruhákért pedig 25.300 dollárt (6.1 millió forint) kérnek a divatháznál.

A tervezők természetesen készítettek hordható utcai ruhákat, fodros blúzokat és vagány átmeneti kabátokat is a szezonra, ezeket átlagosan 6000-14.000 dollárért (1.4 – 3.2 millió forint) szerezhetjük be az oldalon. Persze ezek a cuccok csak nekünk tűnnek túlárazottnak, valószínűleg azért a közelgő vörös szőnyeges díjátadókon látunk majd egy-két celebnőt combot villantani a Rodarte túlcsicsázott, halászhálóban végződő estélyi ruháiban, ahogy Rihannát vagy Rita Orát is könnyen eltudjuk képzelni egy ilyen flittes ujjú kabátban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta