OFFLINE

Így öltöznek a divatos nagypapák

2014. június 30., hétfő 15:12

Egyre szélesebb társadalmi- és generációs körben terjed a divatmánia. Pár évvel ezelőtt ellenszenves, de jól öltözött kamaszok lepték el az internetet, majd nem sokkal később megjelentek a felnőttnek öltöztetett, gyakran kisminkelt designerruhás csecsemők, akiket ezúttal jól láthatóan az idősebb korosztály férfitagjai váltanak a sorban.

A trendi nagypapákra felfigyelt a huffingtonpost.com szerkesztősége is, akik a több mint 15.000 követővel bíró fashiongrandpas néven futó Instagram oldalt ajánlják azoknak, akik előszeretettel kísérik figyelemmel a nagypapa korú urak öltözködési trükkjeit és gyakran makulátlan stílusát.

A hangulatos képeket elnézve az idősebb korosztály körében igencsak népszerűek a vidám árnyalatú, lezser, de jól szabott öltönyök, a kalapok és a napszemüvegek is. A normcore stílust követőknél menő a vádlira feltűrt zokni szandállal és rövid nadrággal.

De az ötven felettiek előszeretettel viselnek fiatalos farmeringet, nyakkendőt, csokornyakkendőt is egy-egy délutáni kiruccanás alkalmával. Többen kedvelik a kék ingeket és a barna lábbeliket, illetve vannak lázadóbbak az idősek között is, akik hipszter-szakállat növesztenek és biciklire pattannak, vagy éppen Lemmy Kilmister féle bajusszal lépnek utcára. Nézze meg a galériában, hogy hogyan viselik elegánsan és emelt fővel korukat a férfiak a világ nagyvárosaiban!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta