OFFLINE

Néha a celebek is olcsón vásárolnak

2014. június 25., szerda 20:48

Álmodozott már arról, hogy azt a ruhát viseli, amit a hírességek? Ha néha utána is járt, hogy mit viselt kedvence egy díjátadón, az árcédula elrettentette a vásárlástól? Van egy jó hírünk! A HuffPost segítségével összegyűjtöttük, hogy hol és mikre csapnak le azok a celebek, akik szeretnének stílusosak maradni, mégsem mindig nyúlnának mélyre emiatt pénztárcájukban.

Gondolta volna, hogy Jessica Alba 23 ezer forintos szoknyában, Gisele Bündchen 19 ezres szandálban, Bar Refaeli pedig háromezres H&M bikiniben nyomja? Galériánkban bebizonyítjuk, kattintson!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta