OFFLINE

Vegyen miniszoknyát, mint Szilvia!

2014. május 7., szerda 14:57

Itt a tavasz, újraindul divat- és időjárásügyi sorozatunk, amelyben majdnem minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Például miniszoknyát és dizájner-dzsekit, mint Szilvia!

Szilvia

Míg szerdán kellemes idő, kevés zápor, élénk délies szél és 19-24 fok lesz, csütörtökön viszonylag sok lesz felettünk a felhő, helyenként kisebb eső, záporeső, keleten egy-egy zivatar is kialakulhat – írja az Időkép. Az északnyugati szelet élénk, olykor erős lökések kísérhetik, 20 fok köré melegszik a levegő.

Volt már ennél jobb idő is, de ha van egy olyan menő, magyar tervezői dzsekink, mint Szilviának, ne hagyjuk a szekrényben! Szilvia a fehér kiskabát mellé fekete ruhákat és hangsúlyos aranyszínű bizsukat párosított, így tökéletes a megjelenése. Macskás nyaklánca és aranyszárú szemüvege a kedvencünk, de egy ilyen szett mindenkinek jól áll még ezek nélkül is.

Felső: USE

Ruha, cipő: H&M 

Táska: Mango

Szemüveg: Super Sunglasses

Nyaklánc: eBay

Óra: Dolce & Gabbana

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta